Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 2976 Yorum Yapılmıştır



emine
27.07.2017
İnsallah rabbim bendeki sevgiyi onada verir amin

Müslüman genc
27.07.2017
Tüm kardeşlerim ettiği şükür duasi kabul olsun inşallah

ahmet ahmet
27.07.2017
Rabbim Tesirini halkeylesin. inşaallah

Vusala
27.07.2017
Sag olun ki sizin sayanizda bilmadiklarimizi oyrandik.

Ayten
27.07.2017
Çok hastayım yardım edin

ÖZLEM
26.07.2017
HAMD OLSUN, ŞÜKÜRLER OLSAN.. ALLAHIM,HERŞEYİN SAHİBİ SENSİN, SAĞLIĞIMIZI, KAZANÇLARIMIZIN BEREKETİNİ, EVLERİMİZE HUZUR VER..

Ömer
26.07.2017
Allah sizden razı olsun her gün okuyacam umarım imanım taklididen tahkikiye geçer Allah günahlarımızı affetsin helal dairesinden ayırmasın ve selam

Sevinç
25.07.2017
Ben eşimi çok seviyorum fakat o bana seni istemiyorum diyerek annesinin evine gitti ben ona kötülük yapmadım çok zor durumdayım yalvarırım bana yardım edermisiniz ne olursunuz Allah rızası için sizden yardım istiyorum gece gündüz Ayetel kürsü okuyor Yaradanıma sığınıyorum akşam eve geldi ama çok geç saatte çıkıp üst katta uyumuş yatak odamıza bile girmiyor bana tek kelime etmiyor ben bir şey söylesem seni istemiyorum git başımdan diyor evi terk etti eve gelmiyor artık

esmanur karatas
25.07.2017
evimi satamiyorum bir yardim edebilimisiniz

kamil sarı
24.07.2017
güzel dualar inşallah RABBİM kabul eder.

sibel
23.07.2017
Kalbinizle inanarak okuyun
kısa sürede uyuyorsunuz

fatma
22.07.2017
Bu kadari yeterlimi tevbe icin

NİDA
21.07.2017
SELAMUN ALEYKUM ARKADASLAR BU MUBAREK CUMA GUNUNUN TUM RAHMET VE BEREKETİ UZERİNİZE OLSUN RABBİM TUM SIKINTILARINIZI GECİRSİN .AMİN . BANADA DUA EDİN NOLUR YARDIMA İHTİYACIM VAR ALLAHIM BUNU OKUYAN VE BANA İSMİMLE DUA EDEN HERKESE TEZ ZAMANDA YARDIM ETSİN SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN

Ens
21.07.2017
Inanarak ve içtenlikle okuyun uyursunuz arkadaşlar

Şeyma
21.07.2017
Inşallah Zehra sera ve Murat üçününde allah hep gönlüne göre verir allah sizi mutlu etsin INŞALLAH

Murat YILMAZ
21.07.2017
Ben bu duaları okudum ve okuyorum. Mümin kardeşlerim çok faydasini gorüyorum. Sizde okumalısınız

Aslı
20.07.2017
Allah herkesi gönlünde istediği şeyi versin amin

deniz
20.07.2017
çok güzel inşallah ALLAH sizede bol kazanç verir

şehri
20.07.2017
Allah razı olsun insallah sizden

Filiz
20.07.2017
Nedense hep zenginler kötüler kazanıyo haksızlık bu

şahız
20.07.2017
çok günahım var Allahım Nolursun Tövbe Eden Kullarını Ve Beni Tövbelerimizi Kabul Et Bidaha Yapmıcaz Söz Allahım

İsmail kilit
20.07.2017
Allahın herkesin okuması gerekir allahım kabul makbul müesser eylesin

leyla
19.07.2017
Hayırlı kalıcı iyi bir istiyorum dua edin ihtiyacım var

Hasan
19.07.2017
Arkadaslar benim oden mesi gereken bi borcum var yanlis anlanayin caslisiyirum ama masim cok ters oldu adamada soz verdim benim icin dua edermisiniz Rabbim herseyi gonlunuze gore versin...

Meçul
18.07.2017
ALLAH HERKEZE YARDIM EYLESİN UNUTMAYINKİ ALLAH KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜK YUKLEMEZ ...

gül beyaz
18.07.2017
ben hiç anlayamadım ve adam gibi çıkmıyo ben beyenmedim

merve yıldız
18.07.2017
Allahım sen bizim günahlarımızı bağışla

hoca
18.07.2017
ortacag hırıstıyanlıgında her bulunan eskı Isa nın kutsal esyası dıye satılırmıs, muslumanlara da bulasmıs kı magara tıcaretıne gıdıyorlar,ama hagısı oldugu belırsız,

Jan Gue Rim
18.07.2017
Biraz daha büyük yaz hemde bendeni anlamadım

yesim
18.07.2017
Rabbim sana.ne.kadar sukretsem azdir. Sana binlerce kez sukurler olsun

Mustafa
18.07.2017
Kafirlere karsi mahkemem var nolur allah riza icin bir dua zor durumdayim hepinizden allah razi olsun

Necmettin Tapan
18.07.2017
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN

AyAz
17.07.2017
Ezberlemem gerekiyordu ve eZberlemeye çalışıyorum

Elif
17.07.2017
Bu duaları okurken diş ağrım biraz azaldı

..
16.07.2017
Mealini yanlış yazmişsınız hep mümkünse bi düzeltirseniz iyi olur

Naciye
16.07.2017
Allah hepimizin dileklerini kabul eylesin insallah

Ramazan
16.07.2017
Allahim okudugum dualari kabul eyle sifa ver amin

nesrin ak
16.07.2017
Arap yorumcunun yazdıkları dogrumu

Zülfiye
16.07.2017
Çok güzel dualar kur,an dan ayetler sebebi olandan rabbim razı olsun

Seyfettin
16.07.2017
İşim gücüm ters gidiyor hiç şansım yok

Şeyda
16.07.2017
İnşallah işe yarar çünkü her yolu denedim saç dökülmem durmadı son çarem bu artık..

firat
15.07.2017
Onemli olan gonul zenginliyidir bence mal mulk sohret bos kalp Allaha inan dikca kalptir zenginliyin kalpte olmasi yeter kendinize iyi bakin guzel hanfen diler hayat guzel hanfendiler oldugu surece guzel.

gamze
15.07.2017
Allahım sen büyüksün günahlarımdan sana sıgınıyorum bidaha yapmayacagım sen affedicisin beni de affet ya RABBIMM pişmanım...

ibrahim
14.07.2017
Ben çok beyendim herkese tavse ederim

adsiz
14.07.2017
Okudum kac kere okudum ama uyuyamiyorum&128534;

Ebru
14.07.2017
Allahim sen yeğenine acil şifa ver allahim

Melike
13.07.2017
Arkadaşlar öncelikle hepinize Allah yardım etsin (amin) benim annem ve babam sizinkiler Gibi değil bizimkiler geçim sıkıntısından çünkü babamın at yarışı alışkanlığı var ama bu şuan önemli değil çünkü baba mıngır tarafı anne me çok kötü davranıyorlarımış örnek. Babam gece vardiysında çalışırken annemin bize süt alacak parası yokmuş babannem gilde bizim alt katımızda oturuyorlarmış biz ablamla süt için ağlıyor muşuz annem inde parası olmadığı için alamamış babannem gilde para vermiyormuş vb. Bugün arkadaşlar annem le babam geçmiş üzerine kavga ettiler ayrılabilirler lütfen bize dua edin arkadaşlar çok kötü oldum karnıma filan ağrı giriyor lütfen yardım edin ve bize dua edin lütfen

levent
13.07.2017
cok guzel ezberlememe yardımcı oldu

zehra
13.07.2017
2 buçuk aydır evliyim. eşim bana hiçbir zaman güvenmıyor ona ne kadar sadık olsam bıle sokaktakı adamdan bıle suphe edıyor. cok paranoyak suphecıdır. boşanmak ıstemıyorum ya rabbım onu ıslah etsın yada alsın canını dıyom artık dayanamıyorum. tövbe yarrabı sen yardım et.

melisa
13.07.2017
Abi ben yaptim gercekten ise yarar mi
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Temmuz - 2017