Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 2745 Yorum Yapılmıştır



ECE
04.10.2016
çok güzel bir dua benim DİKAB dersi için ezberlemem gerekti

Merve
03.10.2016
Sinir Damarları Koptu

Selamunleyküm arkadaşlar benim dayım yoğun bakımda bilinci kapalı bir şekilde uyutuluyor.Beynindeki sinir damarları koptuğu için doktorlar onu servise aldı.Ne olur dayım için de dua edin İsmi UĞUR ve sizin de tanıdıklarınızın başından böyle birşey geçtiyse sonuç nedir anlatırmısınız detaylı. Bu arada 2 aydır yogun bakımdaydı
  Cevap Yaz    

kamıl
03.10.2016
okudum evet ama allamadım yanlısta oynuya bılırım

Yunus
03.10.2016
Abiler veya ablalar babamın borcu var lütfen dua edin Allah kabul etsin sizinkinide

eda
02.10.2016
valla Allah herkesin yardımcısı olsun yarabbim sen en yücesin en büyüksün yarabbim

Damla nur karaboğa
01.10.2016
Ben bir çocuğum lütfen bana yardım edin annemle babam ayrılma noktasına geldi ayrı evlerde yaşıyorlar lütfen onları ayırmak için bir duga bulun

Safa
30.09.2016
Allah (C.C) bizleri burada tövbe edenleri yaptığımız yanlışlarımızı ve günahlarımız affetsin inşallah amin.

Buğra Keleş
29.09.2016
Herkese h ayırlı günler Abiler küçükler ben 8 sınıf öğrencisiyim teoga giriceğim 2 aydan az süre kaldı benim için çok önemli hayatımı resmen değiştiricek aklım son senede geldi derslerimi iyi tutmaya bakıyorum Allah hepinizin işlerini Kolaylaştırsın Allah rızası için 1 dua okuyun bana inşallah tuttuğunuz elmas olur ne muradınız varsa olsun sınavlara girecekler Allaha güvenin kalpten çünkü o kalpten sevenleri sever hepinize hayırlı günler.

ADEM SARAL
28.09.2016
BANA BİR FALCI GELDİ KAHVE FALIMA BAKMAK İSTEDİ FİNCANI KAPATTIM BİRAZ SONRA FİNCANI AÇTI BEN BU FALA BAKMAM DEDİ SENDE KARA BÜYÜ VAR DEDİ BU NASIL BOZULUR

ebru
28.09.2016
Arkadaşlar.Kanser tedavisi görüyorum. allah rızası için bana dua eder msiniz. Ekimin 13 ünde kontrolüm var durumumun nasıl olduğu ile alakalı.allah nerede hasta varsa Ya Şafi adı ile şifalandırsın.AMin

Canan
27.09.2016
Aylardır iş arıyorum Allah rızası için bana da dua edin iş bulmam için Allah razı olsun dua edenlerden

Rana kusursuz
26.09.2016
Allah herkesin işlerine yardım etsin.Bu duaları bu siteye koyanlardan Allah razı olsun inşallah...

Suna
26.09.2016
RIZIK İÇİN BİR SİTEDE GÖRDÜĞÜM DUAYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. RIZIK İÇİN İŞ ARAYANLAR İÇİN. BASINDA BESMELE OLMADAN EN AZ 41 ADET AMENERRESULU OKUYORUZ. YAPILIŞI : BİR GÜN OKUNUYOR ERTESİ GÜN OKUNMUYOR, ERTESİ GÜN TEKRAR OKUNUYOR BU BÖYLECE DEVAM EDİYOR. BEN NE ZAMAN YAPTIYSAM YARADANIM UMMADIĞIM YERDEN PARA VERDİ

ALLAHIN KULU
26.09.2016
İŞSİZİM BANA DA DUA EDER MİSİNİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. TÜM MÜSLÜMANLARA HAYIRLI KAPILAR NASİP ETSİN.
ÇOK ZOR DURUM ALLAH HERKESİN DUASINI KABUL ETSİN

abdullah
24.09.2016
şansızım işim iyi gıtmıyor okuluma dersıme calısamıyorum

kürşat
24.09.2016
Rabbim herşeyi nasip ediyor, rabbime binlerce şükür,
Duamızı edelim ve biraz bekleyelim bakın neler oluyor,
Rabbim dualarımızı hayırlara çıkartsın.

suheyla
24.09.2016
bızlerı buguzel dualarla aydınlattıgınız ıcın Allah sızdenrazı olsun allahım herkesın dualarını Kabul etsın amın

osman
23.09.2016
ben beni bildim bileli işlerim ters gider, neye el atsam kurur. buna bir türlü çare bulamıyorum. hatta tanınmış metafizik uzmanlarına gittim, çakralarımın kapalı olduğu söylendi ve bu yaşamı kabullenmem gereklliliği bildirildi ama nereye kadar. insanının ihtiyaçları bitmiyor, nefis bir şeyler istiyor ama olmuyor. önerisi olan varsa yazsın...

cemal
22.09.2016
selamun aleyküm kıymetli sayfa okuyucuları sizden bir şey rica edebilirmiyim kesinlikle ben artık buna kanaat getirdim üzerimde nazar var üzerimdeki nazarın kalkması için siz kıymetli ve değerli okurlardan sadece bana bir dua okumanızı rica edecektim ricamı kırmadığınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. işim rast gitmiyor yok olmaya doğru sürükleniyorum allah muhafaza tüm iş kapıları kapanmış iş bulamıyorum 46 yaşındayım 3 tane üniversiteye giden çocuğum var sıkıntı selinde felakete doğru sürükleniyorum ailemde benimle beraber sürükleniyor engel olamıyorum tutamıyorum önüne geçip durduramıyorum niye şuna kesin inandımki üzerimde ağır bir nazar var bu sarf ettiğim cümlelerimle hiç kimseden dua haricinde hiç bir talebim yok sadece bu ağır nazarın üzerimden kalkması gitmesi ve def olunması için ve allah rızası için bana ve benim gibi tüm sıkıntıda olanlara dualarınızı talep ediyorum allah sizlerden razı olsun.kalın sağlıcakla.

cemal
22.09.2016
yüce allahımdan bana ve tüm işsizlere hayırlı iş ihsan etsin hayırlı kapılar açsın helal rızıklar nasip etsin kazancımızı bol ve bereketli kılsın rabbim kimseyi işsiz aç ve açıkta bırakmasın tez zamanda hayırlı iş kapılarını bizlere açsın el avuç açıp dilendirmesin namerde muhtaç etmesin Amin.

hasret sabri
22.09.2016
İlk defa bir odada tek basima uyuyorrum korkuyormu desem yalnizmiyim desem bilemiyorum uykum gelmiyor ne yapacagimi bilmiyorum icimden dua ediyorum her duada biraz daha rahat olurum allah im cok sukur senin yardiminla kendi yalnizligimla arkadas olup uyuyorum

recep
21.09.2016
yahu dua ile ev mi alınır arkadaş ? hiç mi kuran okuyup öğüt almazsınız. çalışarak bir şeyler alın, şükr etmek önemlidir.

milletin beyni yanmış, dua ile ev mi alınır ?

İlhan
20.09.2016
Şeytanın İşi Gibi Sürekli Aglıyorum

kardeşlerim benim durumum baya bi kötü sanırsam iyi insan oldugumu düşünüyorum çevreme çok iyiyim iyi düşünüyorum başkaları adına genellikle yani kötülük düşünmem baya vicdanlı bir insanım çabuk gözlerim dolar allah korkum var çok şükür ama bi kaç alışkanlıgım var söyleyemeceyim şeyler onlar dışında pek büyük günahım yok gibi bu aralar aklımdan kötü şeyler geçiyor sürekli aklıma geliyor ve ben bu durumdan çok utanıyorum beynim bana oyun yapıyor gibi veya şeytanın işi gibi sürekli aglıyorum ve ne yapacagımı bilmiyorum derdimi döküyorum sanırsam buraya ama kimse bilmeyecek anlatacagım şeyler de degil kardeşim var 1 tane o sıkıntıda birazda onun verdigi üzüntü var allahım yardımcımız olsun dert veren dermanınıda verir inşallah sizler bagışlanırsınız
  Cevap Yaz    

ömür
20.09.2016
YÜCE AZİZ RABBİM ALLAH DİLERİM HEPİNİZİN DUALARINI KABUL EDER.

murat
20.09.2016
selamunaleykum internet kafe işi yapıyorum hocalar başka iş ypa kapat git dediler elimdeki herşeyimi buraya bağladım iş olmuyor iş yapamıyorum dualarınızda bu aciz kardeşinizde anarsanız mutlu olurum Allah razı olsun.

bilal fatih
19.09.2016
bu verilmiş nazar duasını kaç kere okumalıyız

nehir
16.09.2016
bu dualar ALLAHkatında inşallah kabul olur ALLAH hasta olan herkeze şifa nasip etsin AMİN

mcx urfalı
15.09.2016
allah buyuk rabbım hepımıze gonlumuzdekılerı deyıl onun yanında bızım ıcın en hayırlı olanı nasıp etsın ısallah allahım dualarımı ve dualarımızı kabul eyle sen en buyuk ve kuret sahıbı sın ne olur rabbım bızı kımsesız bırakma AMIN

gkhn
15.09.2016
Allahım bana sabretmeyi doğruluktan ayrılmamayı aklımdan kalbimde olanı hayırlı eylemeyi nasip et yarabbim. Dayanamıyorum..

ayse
14.09.2016
hamile kalmak icin kagit uzerine hangi dualar yazilmali ve yuzerimizde tasimali

Şeyma
13.09.2016
Ya bi Mersin e gidecez herkez biz gitmeyelim diye hastalık çıkardı umarım bu dua işe yarar Annem ve babam vazgeçiyolar ikna edemiyom :(

irem
13.09.2016
Geçmem gereken sınavlar var dua edin lütfen

İbrahim kaan
13.09.2016
ALLAH RAZI OLSUN,
İNŞAALLAH KAVUŞURUM SEVDİĞİME

Ece ece
12.09.2016
Benle kardesim film izledik korku filmi bu gecede kulaklarını kapatiyo ne yapmaliyim yardim edin lutven bi kac dua okudum ama yatiyo suan

petekayhan
11.09.2016
Çok güzel bir dua bence herkesin okumasini tavsiye ederim mutlaka okuyun :-) :-) :-) :-) :-)

gökhan
08.09.2016
benim sevdiğim var.ayrıca evliyim ve boşanmak üzereyiz ayrı yaşıyoruz.sevdiğim kişinin evli olup boşanacağımdan haberi var.ikimizin babası da vefat etti.fakat ne benim annem ne de onun annesi iki dünya bir araya gelse bu iş olmayacak diyolar.fakat biz birbirimizi çok seviyoruz ve kavuşmak istiyoruz.lütfen bize dua edin.Allah razı olsun.

burak
08.09.2016
ALLAHIM benim ve herkezin duasını kabul et ALLAH yar ve yardımcımız olsun bize kötü günler göstermesin

seda
08.09.2016
arkadaşım bugün sınava girecek inşallah bu dua işe yarar

lale
08.09.2016
bugün sınava girecem oyüzden şans dileyi

ceyla
06.09.2016
Allah razı olsun bunu paylaşandan cidden bunu okudum ve o kadar rahatladım ki günlerdir kalbimde saklı sızı olan bu pis vesveseymiş ama bunu çok hissederek okuyun ALLAH görür siz yeterki her gün bunu okuyun ve inancınızı eksik etmeyin İnşAllah.

Sinan
06.09.2016
Büyük borç sıkıntısı içindeyim. Dualarınızda beni de ortak ediniz. Allah dualarınızı kabul etsin

funda
05.09.2016
Allahim once tum musluman kardeslerimin siradada benim yuvami sen koru yarabbi. amin.

omer
04.09.2016
allah rızası için dualarınızda benide anın
BOL RIZIK VER YA RABBİ

Ali
03.09.2016
allahlm bize sablr ver bizegüc ver çok götüyüm çocuklarlma bayramlk alamlyorum ginede şükür ediyorum allahlma


ela
01.09.2016
men bu duani tapib oxya bilimirem bilen varsa yasin

Melisa
01.09.2016
Allahım bunu yazan lardan razı olsun dualarim ve dualarımız inşallah kabul olur Rabbim feraha indirsin

Sofii
01.09.2016
Günahından tövbe eden hiç günah işlememiş gibidir.

soner
31.08.2016
ben kıbrısta yaşıyorum ve evimde cin olduğunu düşündüm. ben 14 yaşındayım ama cinlere inanıyorum. 3-4-5. noktalar doğrudur çünkü başka sitelerdede bulunur. 3 4 ve 5. noktalara inanabilirsiniz.

özlem
31.08.2016
hayırlı sabahlar. yeni iş kurdum ve biraz sıkıntı yaşıyorum. başkaları için edilen dualar daha makbuldür. benim için hayırlı kazanç için dua edermisiniz. nefsime yenik düşüp isyan etmek istemiyorum...

zeynep
29.08.2016
Bu duaları hasta (adet) iken de okuyabilirmiyiz?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Mayıs - 2017