Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 2745 Yorum Yapılmıştır



MEMIS
26.06.2016
PARAMIN BEREEKET YOK NEYAPMAM BANA CEVAP YAZARMISIN KISMETIMI ACARMISIN

Bosver ismimi
25.06.2016
Bir damla meni gelmesi orucu bozar mı ve Ramazan ayında 2 den fazla meni getirmek kefaret gerektiri sözü doğru mu acill cevap lütfen

şeyda
25.06.2016
Günah değil mi hocam büyüye girmez mi sonuçta o kişinin seveceği var ise sever gerek yok bence Allaha bırakmak en iyisi

zeynep
24.06.2016
babam bizi sevsin diye ne duası okumamız lazım iyi görsüm diye

salih öden
24.06.2016
Bazen nefsimize yenik düşüp günah işliyoruz ama Allahım sen çok affedicisin bizi bağışlayın bilerek veya bilmeyerek işlediğim herşey için tövbe duasını okuyorum Allahım sen tövbeleri kabul edensin amin

Duygu
23.06.2016
gerçekten çok güzel bi dua ben kuran kursuna gidiyoeum ve ezberlemem gerekti...

Ahmet
22.06.2016
Durduk yere su akiyo oruç bozulur mu hafif kaygansi

bokoyama islam power
22.06.2016
gerçekten 5sn de ezberledim ama anlamı çok güzel

ebru
20.06.2016
ALLAH C.C BIZI TÜM KOTULUKLER CIN VE SEYTAN SERRINDEN KORUSUN

cihan
20.06.2016
em emremu duasını ben okudum arkadaşlar gerçekten kalpten inanarak okursanız geçiriyor

nur
19.06.2016
ALLAH herkezin duasını kabul eder umarım dilekler dualaşır dualar kabul olur ALLAH herkezin gönlüne göre versin ALLAH herkezi kötü nüsibetlerden korusun. AMİN

yalçın
18.06.2016
çok eski bir kitaptan çok etkili bir beddua var arkadaşlar sizinle paylaşıyorum
Alahüme Metini bisemi ve basari vecalhüma elvari-sü mini vensurni ala men zalemeni ve huzminhü bisari
Meali :Allahım bana işitme ve görme duyularımın hayrını görmemi sağla,onlardan beni mahrum eyleme, bana zulm edenlere beni muzzafer eyle öcümü al.

Mehmet Akif Okumuş(İmam Abi Youtube Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız
18.06.2016
çok güzel bir dua çalışıpda bu duayı okumak daha mantıklı

sedat
18.06.2016
Selamun Aleykum çok büyük sıkıntı içerisindeyim.. Dertlerimden, sıkıntılarımdan büyük Rabbim var. bu nedenle siz kardeşlerimden dua talep ediyorum Allah razı olsun...

Misafir55
18.06.2016
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak lütfen cevap verir misiniz? İçimde kaldı da. Şimdi ben gerçekten içten bir şekilde huzurlu olmak için bu duayı okuyup zengin olmak istiyorum. Maddi durumumuz kötü değil fazla ama çok huzurlu değilim ne yazık ki. Sizce bu duayı bunun için okusan kötü bir şey için mi Rabbimizden zenginlik istemiş olurum? Lütfen cevap verin.

yasemin
15.06.2016
huzur duası bence çok güzel dualardan biri insanların huzur içinde yaşaması çok büyük bir güzellik

ALİ TOPRAK
15.06.2016
ALLAMIN SENDEN BAŞKA YALVARACAK KAPI YOK BİZLERİ VE BÜTÜN MÜMİNLERİ ALLAHIM AÇLIK YOKLUK VE KITLIKLA TERBİYE ETME BİZLERİ EZEHDEN MÜMİN OLARAK YARATIN MÜMİN OLARAK CANIMIZI AL AMİN

busenur
13.06.2016
Beni ailemi milletimi ve sana inanlari koru onlarindualarini kabul et

Osman
13.06.2016
Yasim 33 evlenmek icin duanizi istyorum allah razi olsun

melis
13.06.2016
gerçekten güzel bi dua ama anlayamadığım bişey var bu duayı 3 gün boyunca 61 defa okumak demek yani üç günün her günde mi 61 defa okumak demek ,lütfen yardımcı olabilirmisiniz ,

derya
13.06.2016
iş bulmak için hangi duayı okumalıyım

Nurullah DEMİR
12.06.2016
dua edin bana da allahın izni ile pazartesi günkü juri mi tertemiz atlatayım... ALLAHA EMANET OLUN

Sobran
12.06.2016
Yarabbim, bizi ve tüm inananları koru, milletimizi her türlü kafirin ve hainin şerrinden kötülerin ve zalimlerin oyunlarından muhafaza eyle, bizlere tüm müminlere birlik beraberlik kardeşlik ver, kalbimizi temizle, bizi tüm küfürlerden arındır, sana tüm kalbi ile inananarak ibadet eden ve yalnız sana kavuşmak için yaşayan güzel ve temiz amelli takva sahibi olan kullarından olmayı bize nasip eyle, şüphesiz sen duaları kabul edensin, amin.

ayşenur
11.06.2016
biz 1 haziran günü yazılı yapacağız dinden inşallah yüz alırım

Nursena AKDENİZ
10.06.2016
Bunu yazan kimse allah razı olsun 3 tane sure öğrendim bu site sayesinde :)

recep
09.06.2016
ilaç çare değil malesef tek çare ALLAHA samimi şekilde inanarak ve isteyerek em ebremu ile başlayan 79. ayeti okuyun Allahın izniyle geçecektir ben birçok kişide şahit oldum iyileştiğine siz istemesini bilin şifayı veren ALLAH.

ESRA
09.06.2016
ALLAHım inşallah herkesin duasını kabul eder bütün müslümanlara hayır kapıları açar benimde duamı kabul eder lütfen herkes bunu okuduktan sonra AMİN desin

enis
09.06.2016
keşke okul başladığında bu siteyi farrk etseydim daha bugün fark ettim hemde bugünde son sınavı da bugün türkçeden oldum o zaman en iyisi 5. sınıfla üniversiteyi bitirene kadar sınavlarda veya önemli konularda okurum duaları inşallah unutmam

mahmut dirier
09.06.2016
çok iyi bir şey inşallah herkes sofi olur

rahman
08.06.2016
rabbim çok büyük inşaallah affeder rabbim affeyle

mre
07.06.2016
ben arkadaşlarımdan korkuyorum benimle küsecekler diye sanıyorum buda uykuma mani oluyor bu konuyu düşünmekten uyuyamıyorum bu yüzden okumaya başlıcam bu duaları

misafir T.
07.06.2016
ben esimden ayrildim yuvami geri kurtarmak istiyorum.Lutfen dualarinizin arkasina beni de eklermisiniz. T.

sümeyra
06.06.2016
bu oruçlu günde inşallah allah orucumu kabul eder

hatice
06.06.2016
kızımın en sevdiği hoca gidiyor ve çok üzülüyor dualarınızı bekliyorum teşekkürler ecderim

elif hiraa
06.06.2016
Siteniz çok bilgi verici teşekkür ederim

gençer
05.06.2016
Selamunaleyküm öncelikle hocam Allah razı olsun sizden yardımcı oldunuz, kimseye karşı bişey hissedemiyorum, sanki bi çıkmazdayım, yanlızım ama yanlız olduğumu belli etmiyorum, kalabalık şehrin içinde yanlızlığımla boğuşuyorum. Yaşım 21 olmasına rağmen kendimi hala çocuk gibi hissediyorum, yanlızlığıma alıştım belkide kimseyi arkadaş göremiyorum.. Cevap vermeniz dileğiyle, Allah razı olsun tekrardan.

ALİ
04.06.2016
islamı iyi bilen ve yaşayandan zarar gelmez

Mehmet
03.06.2016
Allahım sen afedicisin, affetmeyi seversin bizleride affet.

efe
01.06.2016
Yarın türkçe sınavım var.Takdir almam buna bağlı inşallah yardımcı olur herkese başarılar

Aleyna
01.06.2016
Allah razı olsun çok teşekkür ederim

BULUT gümüş
01.06.2016
SELAM alüyküm bir damla sevgi aşk dua ugruna gönlünü bir ömür tavaf edebilirimm ne dersin kapilari aça bilirmisin tek birle girsem gönlüne istermisin”niyet ve amelim düzgün biriyle yuva kurmak nasipse

Bilge
01.06.2016
Selamun aleykum, dualarınızdan istifade ettim. Allah c.c daha hayırlı ameller işlemeyi cümlemize nasip eylesin. Amin.

cafer erdoğan
01.06.2016
kardeşlerim benim içinde dua edermisiniz borçlarım çok sıkıntılarım çok

yağmur
31.05.2016
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun..Bir de kimse bilmeden vay dua da şu vardı anlamında yoktu vay dua ile meali farklıymış gibi şüpheleniyormuş gibi şeyler söylemesin Arapça ve Türkçe farklı...yanlış anlamayın amacım tartışma çıkarmak değil sadece uyarmak sevgili İslam kardeşlerim

sss
31.05.2016
Allahim bizi de affolunan kullarindan eylesin

ayşe
30.05.2016
Allah hepimizi çok yaşatmaktan ziyade iyi yaşatsın AMİN

Kardeşlerim lütfen
30.05.2016
son 2 sınavım kaldı iyi almam için dua edermisiniz :))))

Emir
30.05.2016
bu hafta 4 yazılım var Allah inşallah bana yardım eder.

Damla
30.05.2016
Ya arkadaslar ben çok utangacim ve cesartim hiç yok ne yapacam bu duayı 3 defa okudum inşallah allahım bana yardım eder

nihal
29.05.2016
Birini seviyorum onun beni sevmesi için hangi duayı okumalıyım, kaç defa, nerelerde, onun beni sevmesi için ne yapmalıyım.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Mayıs - 2017