Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 2969 Yorum Yapılmıştır



Murat
07.07.2016
Allah bizi tövbemizi makbul olanlarden eylesi Amin

aysude
07.07.2016
babam hastalandı ve ameliyata alındı lütfen babam için okurmusunuz iğleşsin istiyorum ve korkuyorum adı:murat uslu teşekkürler

Taner
05.07.2016
Bu duayi okudum bu duayi insan okurken huzur buluyor ve allahin izniyel cennetine giricez insallah rabbimin yeterki onun emirlerine uyalim ve dogru yoldan asla ayrilmiyalim.

gerek var
04.07.2016
orucken gündüzleri uyuyamasken okuyom çok iyi oluyor

Furkan
03.07.2016
Allahım Sen Yüce Rabbimizsin Ellerimi Açtım Sana Yalvarıyorum Beni Şeytan Yöneltti Bazı Arkadaşlarımda Yöneltti Bir Daha Yapmayacağıma Gelince Dua Edicem Rabbim Tek İstediğim Bilirek Yada Bilmeyerek Yaptığım Günahları Bağışla Bu

behlül değirmenci
03.07.2016
yaklaşık 1 gündür cünüp tüm bunun bilincindeydim . fakat bu geceki yediğim sahur yemegine kadar unutmsutum bu ezandan yaklasık 2 - 3 saat sonra aklıma geldi. orucu tutmaya devam mı etmelıyım yoksa bıseyler yıyıp ıcebılır bununda kazasını yapabılır mıyım. bu arada sözle nıyet etmedım sadece yarın oruc tutacagımın bılıncındeydım buda nıyet yerıne gecıyor dıye bılıyorum. şimdiden cevaplarınız ıcın tesekurler

ümit
02.07.2016
Saygı değer dostlar mubarek akşamın hürmetine sıkıntılarımdan kurtarmam için dualarınızı eksik etmeyin..Borclarımdan kurtar beni yarrabbim sana sıkınıyorum allahım

sıdıka
01.07.2016
3 yıllık nişanlımla ayrıldık sabır duası okur musunuz hayırlısıysa tekrar biraraya gelelim dua eder misiniz çok seviyorum kardeşlerim acı çekiyorum ölümü düşünüyorum daha 2gün oldu sabır duası okurmusunuz lütfen

Şehmuz
01.07.2016
allah hepizöin tovbesini kabul etsin.

Vural
30.06.2016
Yaradan her daim darda olanın yanındadır

elixan
29.06.2016
yarin sinavim var allah yardimcimiz olsun hem size hemde bana.


Ahmet teke
28.06.2016
Allah dogru yollardan gidenlerden eylesin cümlemizi

Ne Bakıyon
27.06.2016
Evde ezberledim niyese neden dışarda değil acaba ssjsjsjssjsj

Kerime
27.06.2016
Allah herkese tez vakitte şifa versin. Lütfen benim için de dua edin rahatsızlıklarımdan ebediyyen kurtulayım.

recep
27.06.2016
Rabbim herkesin sıkıntılarını gidersin İnşallah.

meryem
27.06.2016
duanın adıda faziletide çok güzel...

zehra
26.06.2016
allah her tövbe eden kişinin duasını kabul buyursun

Renk Duygu :DDD DER
26.06.2016
çok güzel teşekkürler arkadaşlar... gerçek ten teşekkürler bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten he :) :):) :) :)

Cansu
26.06.2016
Duygu sana katılıyoum ama biraz zor benim ezberlemem en az 1 2 3 veya 4 saat ya da 4dk (4 dakika) sürerdi

bbb
26.06.2016
bazen size laf söylüyorum bu hatamı ve diğer yaptığım hataları günahları affedin amin

NERMİN SAY
26.06.2016
zo
r durumdayım ev almak istiyorum45

nermin say
26.06.2016
ben zor durumdayım kardeşim beni evden attı evi boşalt diyor ben annemi bakmak için onun evine taşındım 3 sene sonra arada hiç bir şey yoken birbirimize girdik şu mubarek ramazan ayında bir ev nasip etsin Allahım bana AMİN

MEMIS
26.06.2016
BANA CEVAP YAZARMISIN TESEKUR EDERIM HOCAM

MEMIS
26.06.2016
ISLERIM IYI GITMIYOR BORCLARIM VAR BANA YARDIMCI HOCAM CEVAP YAZ BEKLIYORUM

MEMIS
26.06.2016
PARAMIN BEREEKET YOK NEYAPMAM BANA CEVAP YAZARMISIN KISMETIMI ACARMISIN

Bosver ismimi
25.06.2016
Bir damla meni gelmesi orucu bozar mı ve Ramazan ayında 2 den fazla meni getirmek kefaret gerektiri sözü doğru mu acill cevap lütfen

şeyda
25.06.2016
Günah değil mi hocam büyüye girmez mi sonuçta o kişinin seveceği var ise sever gerek yok bence Allaha bırakmak en iyisi

zeynep
24.06.2016
babam bizi sevsin diye ne duası okumamız lazım iyi görsüm diye

salih öden
24.06.2016
Bazen nefsimize yenik düşüp günah işliyoruz ama Allahım sen çok affedicisin bizi bağışlayın bilerek veya bilmeyerek işlediğim herşey için tövbe duasını okuyorum Allahım sen tövbeleri kabul edensin amin

Duygu
23.06.2016
gerçekten çok güzel bi dua ben kuran kursuna gidiyoeum ve ezberlemem gerekti...

Ahmet
22.06.2016
Durduk yere su akiyo oruç bozulur mu hafif kaygansi

bokoyama islam power
22.06.2016
gerçekten 5sn de ezberledim ama anlamı çok güzel

ebru
20.06.2016
ALLAH C.C BIZI TÜM KOTULUKLER CIN VE SEYTAN SERRINDEN KORUSUN

cihan
20.06.2016
em emremu duasını ben okudum arkadaşlar gerçekten kalpten inanarak okursanız geçiriyor

nur
19.06.2016
ALLAH herkezin duasını kabul eder umarım dilekler dualaşır dualar kabul olur ALLAH herkezin gönlüne göre versin ALLAH herkezi kötü nüsibetlerden korusun. AMİN

yalçın
18.06.2016
çok eski bir kitaptan çok etkili bir beddua var arkadaşlar sizinle paylaşıyorum
Alahüme Metini bisemi ve basari vecalhüma elvari-sü mini vensurni ala men zalemeni ve huzminhü bisari
Meali :Allahım bana işitme ve görme duyularımın hayrını görmemi sağla,onlardan beni mahrum eyleme, bana zulm edenlere beni muzzafer eyle öcümü al.

Mehmet Akif Okumuş(İmam Abi Youtube Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız
18.06.2016
çok güzel bir dua çalışıpda bu duayı okumak daha mantıklı

sedat
18.06.2016
Selamun Aleykum çok büyük sıkıntı içerisindeyim.. Dertlerimden, sıkıntılarımdan büyük Rabbim var. bu nedenle siz kardeşlerimden dua talep ediyorum Allah razı olsun...

Misafir55
18.06.2016
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak lütfen cevap verir misiniz? İçimde kaldı da. Şimdi ben gerçekten içten bir şekilde huzurlu olmak için bu duayı okuyup zengin olmak istiyorum. Maddi durumumuz kötü değil fazla ama çok huzurlu değilim ne yazık ki. Sizce bu duayı bunun için okusan kötü bir şey için mi Rabbimizden zenginlik istemiş olurum? Lütfen cevap verin.

yasemin
15.06.2016
huzur duası bence çok güzel dualardan biri insanların huzur içinde yaşaması çok büyük bir güzellik

ALİ TOPRAK
15.06.2016
ALLAMIN SENDEN BAŞKA YALVARACAK KAPI YOK BİZLERİ VE BÜTÜN MÜMİNLERİ ALLAHIM AÇLIK YOKLUK VE KITLIKLA TERBİYE ETME BİZLERİ EZEHDEN MÜMİN OLARAK YARATIN MÜMİN OLARAK CANIMIZI AL AMİN

busenur
13.06.2016
Beni ailemi milletimi ve sana inanlari koru onlarindualarini kabul et

Osman
13.06.2016
Yasim 33 evlenmek icin duanizi istyorum allah razi olsun

melis
13.06.2016
gerçekten güzel bi dua ama anlayamadığım bişey var bu duayı 3 gün boyunca 61 defa okumak demek yani üç günün her günde mi 61 defa okumak demek ,lütfen yardımcı olabilirmisiniz ,

derya
13.06.2016
iş bulmak için hangi duayı okumalıyım

Nurullah DEMİR
12.06.2016
dua edin bana da allahın izni ile pazartesi günkü juri mi tertemiz atlatayım... ALLAHA EMANET OLUN

Sobran
12.06.2016
Yarabbim, bizi ve tüm inananları koru, milletimizi her türlü kafirin ve hainin şerrinden kötülerin ve zalimlerin oyunlarından muhafaza eyle, bizlere tüm müminlere birlik beraberlik kardeşlik ver, kalbimizi temizle, bizi tüm küfürlerden arındır, sana tüm kalbi ile inananarak ibadet eden ve yalnız sana kavuşmak için yaşayan güzel ve temiz amelli takva sahibi olan kullarından olmayı bize nasip eyle, şüphesiz sen duaları kabul edensin, amin.

ayşenur
11.06.2016
biz 1 haziran günü yazılı yapacağız dinden inşallah yüz alırım

Nursena AKDENİZ
10.06.2016
Bunu yazan kimse allah razı olsun 3 tane sure öğrendim bu site sayesinde :)

recep
09.06.2016
ilaç çare değil malesef tek çare ALLAHA samimi şekilde inanarak ve isteyerek em ebremu ile başlayan 79. ayeti okuyun Allahın izniyle geçecektir ben birçok kişide şahit oldum iyileştiğine siz istemesini bilin şifayı veren ALLAH.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Temmuz - 2017