Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 2710 Yorum Yapılmıştır



merve nacar
19.07.2015
slm hacam benım uc yasında oglum var gecen sene kurban bayramından once cocuk bırden bıre sagır oldu banyoya yatak odalarına gıremıyordu banyoya hıc gıremıyordu korkuyardu ben ogluma anca her cuma kuran okuttum 41yasın okuttum bıraz korkuları hafıledı ama halaları sureklı ıstıhareye yatıyorlar terası goruyo tam banyoyla yatak odaların arasıda miska oldugunu hacam

nehir
19.07.2015
ezberliycem valla sonra yatmadan söyliycem ezberlersem benden deyil

Yusuf
18.07.2015
benim yuzum dolu sivilce 2 senedir filan oldu kac kere doktorlara gittim ilaç akdım kullandım dahada beter etti hiç etki etmedi duayida okudum etki etmedi Allah rızası için dua edermisiniz benim içim.

sibel
18.07.2015
Allahım sen tüm müslüman kardeşlerimizi kötü sıkıntılardan kurtar...

Muhammed Saim
18.07.2015
Dua için ALLAH razı olsun , yanlız galiba dua da yanlış var iki defa yazılmış incelerseniz , gözüme takıldı vebali boynuma olmasın diye yazıyım dedim .

Allahumme bike asbahna ve /// bike emseyna ve bike emseyna /// ve bike nahya ve bike nemut ve ileyken-nüşur.

her bulduğunusu dua diye okumayın
18.07.2015
sakın okumayın musallat olurlar şahmeran bi cinin adının kısaltılması.

Birsorumvar
16.07.2015
Ben 15 yaşındayım bu zamana kadar iftardan sonra istimnada bulundum ama bunun sonrasında gusül alınacağını hatta cünüp olarak dile getirildiğini dahi bilmiyordum.O yüzden gusül abdesti almadan orucumu tutuyordum.Bunu öğrendiğimde gusül abdesti alıp devam ettim orucuma.Ama önceki tuttuğum oruçlar ne olacak?Geçersiz mi oldu yani?

fiale
15.07.2015
Allah razi olsun sizden.Allah hepimizin dualarimizi kabul etsin ve bizi bagislasinAMIN

fiale
15.07.2015
Allahim bizi affet,bagisla.Cehennem atesinden sana siginiriz.Allah dualarimizi kabul etAMINAMINAMIN

Ali emir
14.07.2015
Birisi nazar duası okuyunca azı açık kalıyor okuyanın

murat
14.07.2015
gecmis kandiliniz mübarek ve byaraminiz simdiden mübarek olsun benim halam kanser hasasi doktorlar dogru düzgün tedavi etmiyorlar iyi bi doktor taniyonuz mukardesler

Aydın Pılıng
14.07.2015
ALLAHIM bu dünyada biz kullarına verdiğin mal mülkün sahibi sensin veren sensin alan sensin verdiğin ve aldığın her şeyden sana şükürler olsun darda olanın sıkıntısını gider hasta olana şifa ver bu mübarek kadir gecesi hürmetine biz günahkar kullarını af et amin

Kertemeyen Kele
13.07.2015
İsmim gibi hic bir isi beceremiyom.Bunu da ezberleyemedim zaten.Cok zor bi dua.Simdi bisey dicektimde duaya ayipp.

bünyamin
13.07.2015
ALLAHIM rabbim tüm bu sitedeki hastanerdeki hastalara kadir gecesi hürmetine hz. muhammed efendimiz hürmetine sağlık şifa enteş şafi ismi ile şifa versin bende ameliyat olmam lazım ilerlemiş reflü kardeslerim kapakçık açık

derya
13.07.2015
arkadşlar öncelıkle kadir gecenizi kutluyorum.sizde bol bol kardeşime dua etmenizi istiyorum kardeşim yürüyemiyo özelikle kuçuklerimin duasını ıstıyorum lutfen.derdi veren allah dermanında veri.

Ece
13.07.2015
İnşallah problemim gideriri ve derin bir uyku çekebilirim dünden beri ayaktayım Allah şimdiden sizde Razı olsun &128532;

ecevit
12.07.2015
ben çok pişmanım allahım af eyle ben neişlediysen beni af ele bana yardım edin yanlışlık çok günaklık bişler yaptıysam bana yardım edin ben çok kütü pimalı içindeyim Allah tövbelerimizi kabul buyur sun ben herkezden çok özürler dliyorum bana haknızı hll edin benimde hll olsun öyle bi hatalr yaptımki dünyadan ve ünmetden çok özürler dliyerek afret olmasını dliyorum ben bütün varlık ünmeten özüler dliyorum allah yücedir ikram sahibi dir heşeye gücüyetendir benim tek dinim islam dini dir beni yanlış görenler çok özürler dilerim

vatandaş rıza
11.07.2015
Allahümmerzukna hıfzal mürselin ve ilhamel enbiyai ve fehmel evliyai bi keramike ya ekramel ekramin ve bi rahmetike ya Erhamerrahimin. duasının türkçesini yazınca ölüyor musunuz? Neden yazmassınız mübarek kardeşlerim?

ruya
10.07.2015
selam arkadaslar ben azeriyim azerbaycandan turkiyeye selamlar

NİLGÜN
10.07.2015
iyilik yapıp nankörlük gördüyse beddua tutuyor.allah razı gelmediği için ahı yerde kalmıyor iyilik yapanın

anıl
10.07.2015
arkadaşlar benim evliliğim 8 sene sürdü.eşim ben birbirimizi çok sevdik.ama şimdi kavgalı ve hakeret mahkemleri var.sakın evlilğinizi eşiniz ile yapın.eşinizin ailesi ile yapmayın birde 6 yaşında yetim kalıyor herşey mal ve zinnet eşyası için yuvamı yıktılar ama tek şuçlu beni sevdğini söyleyen ama ailesi için terk eden eşim z.e dir.

misafir
09.07.2015
rabbena duasının tamamını vermemişsiniz.

fadime erdogan
08.07.2015
çok ev almak istiyorum allah herkese oyurmak nasip etsin :)

cennet
08.07.2015
Allah yar ve yardimcimiz olsun AMIN.&9825;&9829;

baran
08.07.2015
Ben intiharın eşiğindeyim dayanamıyorum

MUSTAFA
07.07.2015
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAH HERKESE SABIR VERSIN .

yuytyhtgrkıtıgh
07.07.2015
Çok zor bir dua ama bana ödevimde yardımcı oldu

bahattin 21gürbüz
07.07.2015
Ayetel kürsi içerisin de ilki diger ayetleride hatırlı yorum kur-anı kerimden insanın kendini koruması icinmi her şey
Allahın izniyle gerceklesir ,ayeti hangisi merak ettim

Safinaz
07.07.2015
ALLAH RAZI OLSUN İNSANI RABBİNE YAKINLAŞTIRIYOR

Mehmet
07.07.2015
Hocam ne güzel anlatmışsınız.Elinize sağlık.Lakin Duanın türkçe meali ve hangi ayet olduğu eksik kalmış.Saygılar..

eda
06.07.2015
ben sivilcelerime karanfil tuz şeker gülsuyu karışımını kaynatıp sürüyorum geçmesine az kaldı bayrama kadar geçer inşallah

haşin kalpak
05.07.2015
Saglun güzel bi yorum ama bi turlu kadem aclmiyo

dilarabuyukbayraktarfan
05.07.2015
Allahim sen bize her zaman sana kible etmeyi senin yolunda oruc tutmayi namaz kilmayi bahs et yarabbi

Mehmet ERDEM (izmir)
05.07.2015
Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.ve binlercede selat-ü selam
Hz.muhammed musatafa (s.a.v.) efendimize olsun.
Bizleri yolundan ayırma, ve sevdiğin kulların arasına al.nefsimizden,bütün kötülüklerden,günahlardan,kötü insanlardan sana sığınyoruz,affet bizleri ALLAHım Âmin..

ruya
05.07.2015
ALLAHIM SEN SANA INANANLARIN SEN SANA DUA EDENLERIN DUASINI HAYIRLISIYLA KABUL ET SENDEN BASKA KAPIMIZ YOK ALLAHIM BUTUN MUSELMAN BACI VE QARDASLARIM HAYIRLISIYLA MUTLU MESUT YAWASINLAR A M I N

ASYA
04.07.2015
bu cin çağırma duası sakın okumayın.

Cada
04.07.2015
Biraz rahatlattı yazdıklarını teşekkür ederim

recep
04.07.2015
evet denedim rahatlıkla uyuyorum kesinlikle sizde deneyin teşekkürler

Özlem
03.07.2015
Hocam bu yil bana ikikere nazar deydi.birinde serce parmagimmkirildi ameliyat oldum
Digerindede benim oarama var di anneme verdim bana ceket alsin die annem merdivenden cikarken ben balkonun demirine dustum ve cenem yarildi

GS
03.07.2015
sevgilim ömrüm hayatım herşeyim akciğer kanseri ve şuan amerikada tedavi görüyor dört ay oldu aylarca konuşamamk haftalarca haber alamamak çok zor rabbim beni onunla sınamasın Allahım herkese acil şifalar ver rabbim sen büyüksün yardım et bizlere..

fatma bikez
03.07.2015
yılardır dua edıyorum bır türlü nasıp olmıyor hayırlısı dıyelım ama artık çok zor

Eren
02.07.2015
Allah razı olsun şimdi geceleri daha rahat yatıyorum allah razı oosun

İsimsiz
02.07.2015
Çok zor bir dua ama bana ödevimde yardımcı oldu

Elif
01.07.2015
Icimizdeki sikintilar gider degilmi her derde devamidir bende okuyacagim insallah

serdar
30.06.2015
allah yardimcinis olsun ben de oglumu hemen doktura gödürüp kontroll etircem

Ali
30.06.2015
benim oglum gecen yil 12 ay da kulak dan ameliyat oldu kulak degli kapan di diye kulak alanlarda neurofbrom olus mus ve yine kapaniyor gibi duriyor lütfen dualarinizi eksik etmeyin

aleykümselam hayirli ramazanlar

sezer
30.06.2015
allah bütün hastalarimiza sifa versin bütün müslüman kardeslerimiz kazalardan belalardan korusun insallah hastalarimiz eski sagliklarina kavusur dualarimiz sizinle hayirli ramazanlar

ahmet
30.06.2015
gecmis olsun kardesim allah acil sifa versin dualarimiz senile

boş verya
29.06.2015
çok sağolun işime yaradı allah razı olsun

güler
29.06.2015
bendeçok ev almak istiyorum allah herkese hayırlı ev nnasib eder
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Mayıs - 2017