Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 2969 Yorum Yapılmıştır



murat
02.09.2015
cahil olmayın oradakiler esmaul hüsnadan alıntılar duaların en hayırlısı allahın ismi ile yapılan dualardır o yüzden büyük dualarda allahın isimleri geçer bu duada büyük hikmeti olan dualardandır

zehra
02.09.2015
küs olduğumuz birine nasıl bişey yedirebilirizki adı üstünde küsüsüz amk

melek
31.08.2015
Ben tam bilmiyorum da ezberleyince mi yoksa okuyunca mi cennete giriliyor yani orda yazanlar oluyor .

murat
30.08.2015
ALLAHIM ÇOK ŞIKIŞTIM YARDIM ET ALLAHIM NE OLUR ALLHIM YARDIM ET

Hatice
29.08.2015
Oğlum çok başarılıydı şimdi hiç ders çalışmıyor lys sınavına bile girmedi sürekli uyuyor hiç birşey söyleyemiyoruz bağırıyor lütfen dualarinizi bekliyorum

yaşar
28.08.2015
Allah hepimizin tövbelerini kabul etsin

emre
27.08.2015
Dizinve ayağım ağrıyor.Hangi duayı okuyabilirim ?

Berat
27.08.2015
Arkadaşlar bu günlerde çok nazarım var lütfen dua okuyun şimdiden Allah (c.c) sizden razı olsun .

Özel
27.08.2015
Allahım herkese bu duayı okumayı nasip etsin.Okuyan herkesi cennete koysun ya rabbim.

kerem
26.08.2015
Benim alcim var kolumda sigiller dokulurmu doktorum onların üstlerine kapamis

hande
25.08.2015
İNSAN HER ŞEYİN OLMASINA ŞÜKRETMELİDİR BELKİ ŞÜKRETMESSE ELİNDEN BELKİ O GİDER

hande
25.08.2015
allah isterse insana ama şunu bilmesi lazım bu duayı her gün okuyan huzurlu olur

hande
25.08.2015
inşallah bu dua benim sınavlarımda işe yarar yüksek puan alırım

Derya
25.08.2015
Allahım herkese bu duayı okumayı nasip etsin muhteşem bir dua.yüce Rabbimiz ne dualar sunuyor elimize ama bazı kişiler onündeki muhteşem duaları göremiyor.

Umut
25.08.2015
inşaallah hayırlısıyla tez zamanda evlenip yuva kurarım. Tüm bekar kardeşlerime de rabbim gönlünce hayırlı bir eş nasip etsin inşaallah

deneyim
24.08.2015
Hakikatten yuh diyorum,siz bunları okuyunda hangi cin yaklaşabiliyormuş görelim.Esmadan bu kadar mı uzaksınız?

musrat osmanoğlu
24.08.2015
admin duayı anladıkta . böyle şeyleri karşılıksız öğretin . bu reklamlarda abidik kubidik şeyler çıkıyor . hiç uyuşmuyor paylaşımlarla. unutmayın su yok diye sidikle abdest alınmaz . daha dikkatli olunmalı

şengul
23.08.2015
irem sen galiba sınava çalişmadan girmişsin o yuzden işe yaramamış olabilir sen çalışıp ta dua edersen emeğinin karşılığının elbetki ALLAH BOŞ BIRAKMAZ CNM KARDEŞİM

zeynep
23.08.2015
televizyondan bu duayı görmüştüm ALLAH herkese okumayı nasip etsin

rumeysa
22.08.2015
hangisi en etkılı hangısını okuyacagız pekı

bir kul
22.08.2015
chroma adblock yazin ve indirin bu sayfadaki biz Müslümanlara yakismayan reklamlari engelleyin,

şaziye
21.08.2015
benim annem rahatsız inşalah kimseyi anas babasıyla sınamaz rahmeti ve bereketi üzeriniz de olsun inşallah kim bu duayı okursa istediği kişi iyleşir amin Bismillah,erkike min külli şey’in yü’zike,ve min şerri külli nefsin ev aynin hasidin,Allahu yeşfike, Bismillahi erkike.

Rojin
21.08.2015
inşallah allah herkesin ezberlemesini nasip etsin herkesin tahta oturmasını aziz eylesin inşallah bu dua inşallah herkese cennet kapısını açar amin

kadir
21.08.2015
çok ama çok borçlarım var intahar etmeyi düşünüyorum evim yok barkım yok parklarda yatıp kalkıyorum bana allah rızası için dua edemisiniz

Allahın kulu Resulin ümmeti
20.08.2015
Bu sütünü okuyan kardeşlerim Allahrızası için birer adet SABIR DULARINI Okurmusunuz Allah rızası için sıkıntıdayız bu sıkıntılarıma dualarınazla yardımcı olurmusunuz Allah razı olsun Sevabına sizlerde nail olun AMİN...

hasan
20.08.2015
yalnız defacto reklamıda hiç olmamış bu siteye kadının bacakları görünüyor yakışmamış tamam para kazanıyorsunuz ama başka reklam mı yokki lütfen kaldırın bu kızın resmini

eylul
19.08.2015
Allahim butun askerlerimizi korusun onlari sevdiklerine bagislasin

atilla
19.08.2015
Merhabalar,ben evli 3 çocuklu bir babayım kimseden yardım almadan kendi işimi kurdum 2 sene sonra işlerim bozulmaya başladı,o sıralar bir bayan tanıştım daha önce müşterimdi sıkıntımı öğrenince bana kredi çekti 1 sene oldu işler daha kötüye gidince 2 aydır ödeyemiyorum.bu arada gecen 1 sene içinde kadın beni aile mi rahatsız etmeye başladı ağza alınmayacak sözlerle saldırıyor çocukluklarıma varınca kadar.param yok azın sustur uyum kadın bütün çirkinlikleri yapıyor,yuvamı da yıkmaya çalışıyor,neredeyse katil ola çam. psikolojim bitti. Allahım dan her gün yardım diliyorum, Yaratanım tarafından belki siz vesile olursunuz. ben ölüyorum sıkıntıdan.

yaprak
19.08.2015
Allah bu duayı okuyan her müslümanı kıyamet günü nurdan tahtalara oturmayı nasip etsin aziz ve güzel eylesin

misafir
19.08.2015
ismi azam duasını abdestli mi okumak gerekiyor bide dua biter bitmez ihlas suresi okunacak

S.YİĞİTER
18.08.2015
Allahım ban yardım et bana zihin açıklığı ver her şeyden evvel can sağlığı ve mutluluk var Allahım sen kulunu daraltmasın beni de gireceğim sınavda daraltma aydınlığa çıkmama yardım et Allah her şeyin hayırlısını verisin her kesin gönlüne göre versin amin

ruya
14.08.2015
selam arkadaslar ben birini seviyorum oda beni seviyo ama o benim abimin en yakin arkadawi bana bi gun seni seviyorum dedi sora bunu abime nasil soyleyeceyimizi duwunduk soyleyemezdik o da bende sora bana bu iliwki bawlamadan bitsin dedi bende tamam dedim ama beceremedim onu unutamadim halada seviyorum sizden bizim icin dua etmenizi istiyorum cevap vermek isteyen adima girip cevablasin lutfen bide burada benim gibi birileri varmi olsa yazsin lutfen

farihe
14.08.2015
ya okudum geçermiki etkisini gören oldumu

adsız
13.08.2015
ben uykuda sayıklama problemi yaşıyorum.Eşim bundan rahatsız bana bir dua gönderirmisiniz adminn...lütfen hangi hocaya sorduysam geçiştirdi..yardımcı olabilirmisiniz bilen birisi yazarmısınız

aysgl
12.08.2015
Yazida gecen ayet ve hadislerin kaynagini numarasini verebilir misiniz

firdevs
11.08.2015
mrb hocam üniversiteyi arkadaşlarımdan önce çok iyi bir dereceyle bitirdim ama onlar işe başladılar ben başlayamadım bana çok iyisin bunun gibi çevrem ve arkadaşlarım çok söylediler ve bi türlü işe başlayamadım olacak işlerimde olmuyo acaba hocam vakti ve zamanı mı var da olmuyo işim yoksa nazar mı

mirac
11.08.2015
arkadaslar ben nedense herkesten ceknıyorum ya cok fena

esat
09.08.2015
allah herkeze bu duayı okumayı ve ezberlemeyi nasib etsin

ismini vermek istemeyen kişi
08.08.2015
bıktım iyiyce bu sivilceden yüzümün bi tarafında yok diğer tarafına o kadar çok allahım geçir şunu ne olur :(

sude
07.08.2015
çok güzel bir dua muhteşem herkesin bu duayı okumasını tavsiye ederim

rüveydanur
07.08.2015
bizim çok borcumuz kimin borcu varsa allah yardım etsin bu siteyi kimm yaptıysa allah razı olsun

irem
04.08.2015
Işe yaramadı bence çok calısırsak olur duayla degill

abdullah
04.08.2015
Allahım bütün müslümanların günahını bağışla amin diyenlerden allah razı olsun

Mustafa
04.08.2015
Sevgili kardeşlerim bu dua nin arapcasi varmı varsa yayınlarsanık veya bulabileceğiniz bir yer varsa bilgi verirseniz çok memnun olurum ve teşekkür ederim. Iyi çalışmalar dilerim.

kardelen
04.08.2015
allahım bizi bütün kötülüklerden korusun

özge can
03.08.2015
allahın izniyle inşallah faydası olur allah hepimizin yardımcısı olsun

cennet
03.08.2015
Lutfen duanin anlamini da yayinlar misiniz

şebnem
03.08.2015
Kardeşim için okudum inşallah işe yarar

hasret
31.07.2015
arkadaşlar annem e kanser teşisi koydular annem için dualarınızı esirgemeyin nolur sunuz Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin Amin

KÜBRA
29.07.2015
SEVGİLİ ARKADAŞIM DUALARIN İÇİNDE KARA BÜYÜNÜN İŞİ NE ACABA SORABİLİR MİYİM ???
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Temmuz - 2017