Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 2340 Yorum Yapılmıştır



sadece inanan bir kul
24.11.2013
Ne Demek Nazar Yoktur.

Ne demek nazar yoktur. Dinimizde nazar vardır vePeygamber Efendimiz de nazar demesin diye Dualar buyurdu. Nazar yoktur diyen bir kimse Dinimizi tam bilmiyor demektir. Inkar etmek çok günahtır
  Cevap Yaz    

hakan
23.11.2013
Arkadaşlar Nazar Diye Bişey Yoktur

arkadaşlar nazar diye bişey yoktur çocuğunuz hastalansa yere düşse başına bişey gelse hep nazar diyorsunuz o kendi hatanızdır
  Cevap Yaz    

berna
11.11.2013
TUTUTU ALAH NAZARLARDAN KORUSUN HEPİMİZİ

hamide
23.10.2013
Amin Çok Geçmiş Olsun

amin çok geçmiş olsun ve rabbim kötülerin gazabından korusun cümlemizi
  Cevap Yaz    

Yekta toptan
13.10.2013
Çok Teşekkürler

çok teşekkürler yayınladığınız için sağolun hakkatten hazirandan beri başıma gelmeyen kalmadı, başıma gaz fişeği mi gelmedi, sokakta çetelerden dayak mı yemedim işten mi kovulmadım her şey üstüste geldi. Allahın izniyle bu duaları okuyup dertlerimden kurtulacağım. Allah her şeyi görür mazlumun duasını geri çevirmez, kötü bahttan korur. Allah hepinizin derdine çare versin.

Cevaplar : (1) Kişi Yoruma Cevap Yazdı
1
hamide
23.10.2013
amin çok geçmiş olsun ve rabbim kötülerin gazabından korusun cümlemizi

  Cevap Yaz    

husniye
03.10.2013
nazar olunca hangi duayi okumam gerekiyoo

ramazan
02.10.2013
ölümüsün lan kendin okusana

AhmetEfe
29.09.2013
3 4 Aydır Basıma Gelmeyen Kalmadı

3 4 aydır basıma gelmeyen kalmadı çok nazara geldigimi düşüüyoru gözede dün kafama tas ile vurdular 2 ay önce üstüme saldırdılar dudak ve kasımdan dükiş yedim üst üste cok olaylar geldi basıma merdivenden düşmeler falan
  Cevap Yaz    

elmas
27.09.2013
ben okurum ama sen de bana oku

hamide
26.09.2013
tam net olarak bilmiyorum fakat bildim kadarıyla başkasının okuması daha iyi daha tesirli oluyor ve erkeğin okuması daha iyi bunu biliyorum

seda
23.09.2013
Allah Hepimizi Nazarlardan Korusun

Allah hepimizi nazarlardan korusun
  Cevap Yaz    

süleyman
17.09.2013
Allah yazdıysa sırasıyla herşey olur hiçbir olasılık yazgıyı değiştiremez Allah başka büyük dert vermesin onlar düzelir .

yücel
16.09.2013
allahım kabul eylesin defalarca okuyorum size

Zeliha
09.09.2013
Nazara Çok İnanıyorum

Slm ben nazara çok inanırım yıldızım çok düşüktür
Ve hep nazara gelirim
Bu nazar duasını illaki birine mi okutmak lazım kendim okursam
Faydası olurmu?

Cevaplar : (3) Kişi Yoruma Cevap Yazdı
1
buse
15.12.2013
amin
2
hamide
26.09.2013
tam net olarak bilmiyorum fakat bildim kadarıyla başkasının okuması daha iyi daha tesirli oluyor ve erkeğin okuması daha iyi bunu biliyorum
3
seda
23.09.2013
Allah hepimizi nazarlardan korusun

  Cevap Yaz    

EMRAH
08.09.2013
ARKADAŞ LAR BEN NEZAR OLUM TAM 4 AYDIR İŞ BULMADIM ŞİM Dİ ALLAHA ZIĞİIN DIM VE İŞAHA İŞLE KİDİK CE İYİYE KİTİ CEK

Zeliha
08.09.2013
Ben ancak mealini okuyorum

hamide
06.09.2013
inan komik gelmiyor başıma öyle şeyler geldiki herşeye inanırım verirsen numarasını ararım inş benim oğlumada ıyi gelir

nurettşn fural
05.09.2013
Allah Nazardan Saklasın

allah nazardan saklasın
  Cevap Yaz    

nazan
05.09.2013
Biri Bana Nazar Duası Okusun

biri bana nazar duası okusunn :(

Cevaplar : (3) Kişi Yoruma Cevap Yazdı
1
ramazan
02.10.2013
ölümüsün lan kendin okusana
2
elmas
27.09.2013
ben okurum ama sen de bana oku
3
yücel
16.09.2013
allahım kabul eylesin defalarca okuyorum size

  Cevap Yaz    

diloş
04.09.2013
benimde yiğenim hiç durmuyor bu duayı tercih ettim



fatma
04.09.2013
birşey değil. umarım en kısa sürede bulursunuz. her zaman arayın, hep bulmak aklınızda olsun. bir de çabuk bulmak için dua edin. çünkü bulmak da zaman alabiliyor böyle birini.

enes yağmur
01.09.2013
selamün aleyküm arkadaşlar ben çok çalışkan biriydim günde en az çalıştığım saat 14 15 civarlarıydı herkes çok para kazanıyor felan diyodu biraz birikim yaptım araba alçaktım bir ısmını kredi çekecektim herşey hazır bir gün sonra arabayı alıcaktım ve kullandığım iş makinesiyle akıl almaz bir kaza yaptım heralde herkesin gözüne geldim nazar deydi diye düşünüyorum sizlerden ricam dua ederken bu Müslüman kardeşinizede dua ederseniz sevinirim allah yolunda giden bütün kardeşlerime teşşekkür ederim ve rabbim hepinizden razı olsun

leyla
29.08.2013
benimde başım çok arıyo ben ce de dogru düşünmüşşün

asiye43
26.08.2013
Nazarım Nasıl Gecicek

allah razı olsun sizlerden 3 buçuğa kadar uyuyamamıştım başımın arısından kalabalık yerde bulununca nazar değiyor hep bu duayı okuyacağım artık

Cevaplar : (3) Kişi Yoruma Cevap Yazdı
1
zeynep
31.12.2013
Allahim sana cok sükürler olsun ailemi sen koru en büyügü sensin.
2
husniye
03.10.2013
nazar olunca hangi duayi okumam gerekiyoo
3
leyla
29.08.2013
benimde başım çok arıyo ben ce de dogru düşünmüşşün

  Cevap Yaz    

hamide
24.08.2013
çok tşk ederim yardımınız için fatma hanım araştırıcam öyle birini tanımıyorum ama herkese sorucam

fatma
22.08.2013
bildiğim kadarıyla üzerinde dua taşıması (belli bir süre) kurtarıyor. ama dua yazabilecek ehliyette birini bulmanız lazım.
kolay gelsin.

hamide
19.08.2013
2 Aylık Oğluma Çok Nazar Değiyor

oğlumu kim görse iyi niyetli bile olsa çok nazar değiyor çok kötü oluyor çocuğum herkesin okumasıda iyi gelmiyor bugüne kadar iki kişinin okuması iyi geldi ne yapmam lazım ve allah rızası için bu yazıyı okuyan herkes oğlum için gerçekten içinden gelerek okurmu ?

Cevaplar : (12) Kişi Yoruma Cevap Yazdı
1
hamide
31.12.2013
çok şükür dedikoduyla işim olmaz ama haddini bilmeyen boş konuşanlara haddini bildirmekte üstüme yoktur kadınların yarısı şeytan demeyi biliyorsun peki peygamber efendimizin var olduğunu söylediği kitaplarımızda dualarının bulunduğu nazara ve kimbilir daha nelere inanmayan kullarına ne deniyor acaba ilahiyat mezunu olan çok bilmiş bunuda biliyosundur sen
2
yeşim
29.12.2013
size katılmıyorum hakan bey nazar var peygamber efendimizede değermiş bu kuranda var sen nasıl ilahiyet mezunusun sen tekrar tekrar bak oku anla inkar etme sapıtanlardan olursun
3
hakan
08.12.2013
senin şeytanın çok güçlü zaten şeytan kadınların yarısındadır biliyormuydun işinize yariyor bir insana iftira atmak bu insan bana nazar deygirti demek müslümanlığı senden mı öğrenecem ben ilahiyat fakultesi mezunuyum lutfen laflarına dikkat et haddini aşıyorsun seninle uğraşamayam sen zamanı dedikodulara harcamışsın ondan d kaynaklanıyor
4
hamide
02.12.2013
kısacası madem inanmıyorsun nazar dualarının yazdığı bu sitelerde niye geziyorsun ne işin var burda git inandığın şeylerle ilgilen
5
hakan
26.11.2013
sadece inanan bir kul . çok iddialı isen bana ispatla ben inanıyım bana kuranı kerimden hem arapçasını hem türkçe meaili göster
6
sadece inanan bir kul
24.11.2013
Ne demek nazar yoktur. Dinimizde nazar vardır vePeygamber Efendimiz de nazar demesin diye Dualar buyurdu. Nazar yoktur diyen bir kimse Dinimizi tam bilmiyor demektir. Inkar etmek çok günahtır
7
hakan
23.11.2013
arkadaşlar nazar diye bişey yoktur çocuğunuz hastalansa yere düşse başına bişey gelse hep nazar diyorsunuz o kendi hatanızdır
8
hamide
06.09.2013
inan komik gelmiyor başıma öyle şeyler geldiki herşeye inanırım verirsen numarasını ararım inş benim oğlumada ıyi gelir
9
diloş
04.09.2013
benimde yiğenim hiç durmuyor bu duayı tercih ettim


10
fatma
04.09.2013
birşey değil. umarım en kısa sürede bulursunuz. her zaman arayın, hep bulmak aklınızda olsun. bir de çabuk bulmak için dua edin. çünkü bulmak da zaman alabiliyor böyle birini.

  Cevap Yaz    

melisa
19.08.2013
Her Aksam Eve Geldiğimde Üzerimde Bir Ağırlık Oluyo Ve Sürekli Esniyorum

bnm çok yakın bir arkadasım var kendmi çok kötü hissettiğimde hemen onu bulup kendmi ona okutturuyorum sonra zaten hemen iyileşiyorum allah razı olsun ondan cnm bnm o da bıktı ya çünkü her aksam eve geldiğimde üzerimde bir ağırlık oluyo ve sürekli esniyorum arkadaslar ordan anlayabilirsiniz size nazar deydiğni

Cevaplar : (1) Kişi Yoruma Cevap Yazdı
1
Yigit
12.01.2014
Vitamin hapi kullan ... ise yaramicak olursa Doktora gidip kan degerlerine baktir

  Cevap Yaz    

medine
19.08.2013
bence de faydası oluyor çünkü bna nazar deydğinde cok yakın bir arkadasım var ve bni hep o okuğunda kendme geliyorum resmen allah razı olsun ondan o bnm bitanem yaa :))

esra
19.08.2013
Apartmandaki Bir Kadının Bakışını Hiç Unutmuyorum

geçen hafta ailece(annem,kardeşim eniştem yeğenlerim benim eşim çocuklar baya kalabalık pikniğe gittik.2 araba arka arkaya) apartmandaki bir kadının bakışını hiç unutmuyorum.o gün den 1 gün sonra annem çok kötü düşerek ayağını kırdı.ben ablamla eşimde eniştemle çok fena tartışdık küsdük.sizce bunların hepsi olacağı vardıda oldumu.o günden sonra hiçbirşey yolunda gitmedi.gitmez olaydık.bütün aile birbirimize girdik.allahım nazar edeni sana havale ediyorum

Cevaplar : (2) Kişi Yoruma Cevap Yazdı
1
adsız
05.12.2013
kesinlikle yanlış yoldasınız diyorsun annem düşerek ayağını kırmış siz kadere inan mıyormusunuz islamın şartından biri de kadere inanmak bide demişsin ablamla niştem fena tartıştı evlendiklerinden beri hiç tartışmamışlarmıydı şuan sen o bizi nazara getiren dediğin kadının günahını aloyorsun haberin olsun insan hayalet değildir ki sade bakmakla zarar versin
2
süleyman
17.09.2013
Allah yazdıysa sırasıyla herşey olur hiçbir olasılık yazgıyı değiştiremez Allah başka büyük dert vermesin onlar düzelir .

  Cevap Yaz    

ibrahim öskan
17.08.2013
levente katılıyorum bana da öyle odlu aynısı yap sende kardeşim...

Esma Karakan
15.08.2013
evet okunur ben manisadayım ailem istanbulda bana nazar değdiğinde ancak babamın okuması tesirli oluyo Allah onu başımızdan eksik etmesin canım babam iyiki varsın

fatma
15.08.2013
Merhaba,
Bu sayfayı internette arama yaparken buldum. Dün buradaki önerilere göre dua ettim ve çok şükür iyi hissettim kendimi. Emek verip hazırladığınız için sağ olun var olun. Çok teşekkürler.
Saygılar.

celil karataş
11.08.2013
okuyağım nazarr duası

levent öztürk
09.08.2013
kardeslerim. okudugunuz dua veya ayetlerin anlamlarini iyice ögrenin ve inanarak okuyun sonucunu hemen göreceksiniz.

KOCAELİ41
02.08.2013
Arkadaşlar Bıraz Kendı İçinizde Barışık Olun

YANI İSLAMI KONUDA KENDINIZI DERGAHLA VEYA CAMAATLER KUKLA ETTIRMEYIN SIZ EN BUYUK PEYGAMBER MCLISI OLDUGUNUZU UNUTMAYIN SIZ DIREK RABBIMIZE BAGLISINIZZ
  Cevap Yaz    

RABİA ENGİN
31.07.2013
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.RABBİM SİZİ VE BİZLERİ KEM GÖZLERDEN KORUSUN.AYNI ŞEY BENİMDE BAŞIMA GELDİ GÜÇ BELA TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ.
SİZLERDE BENİM İÇİN DUA EDİN.

ABDULLAH
23.07.2013
KÖTÜ GÖZLERDEN YARADAN MUHAFAZA BUYURSUN AMİN

duygu
22.07.2013
Uzakta Olan Birine Nazar Duası Okunur Mu?

uzakta olan birine nazar duası okunur mu? okusam faydası dokunur mu?

Cevaplar : (2) Kişi Yoruma Cevap Yazdı
1
medine
19.08.2013
bence de faydası oluyor çünkü bna nazar deydğinde cok yakın bir arkadasım var ve bni hep o okuğunda kendme geliyorum resmen allah razı olsun ondan o bnm bitanem yaa :))
2
Esma Karakan
15.08.2013
evet okunur ben manisadayım ailem istanbulda bana nazar değdiğinde ancak babamın okuması tesirli oluyo Allah onu başımızdan eksik etmesin canım babam iyiki varsın

  Cevap Yaz    

erdal
22.07.2013
Nazar Mı Bu Acaba ?

selamün aleyküm müslüman kardeşlerim ben çok şalışkan biriydim evime ayleme işime çok bağlıydim şimdi başımı yatakta kaldıranıyorum sıkın içindeyim bunalıyorum nerem ağrıdığını bilmiyorum nazarmı acaba dualarınızla teşekürler.
  Cevap Yaz    

buse
19.07.2013
allah
her
zaman
bilir yapacağını

Ceylanbirgül
17.07.2013
Allahım sen önce bizi şeytanin şerrinden.kötü insanlardan.ve kem gözlerden bizi koru her şeyin başı dua etmek kuran okumak bunu yaptkmı allahın ızniyle hicbişey olmaz.

feyza
15.07.2013
cok guzel allah herkezin duasini kabul etsin amin

muhammerkartaloğlu
12.07.2013
allah.bütün.müslümanları.nazardan.korusun.amin

turan turhan
11.07.2013
allah razı olsun kardeşim

nisanur
10.07.2013
allah herkezi nazardan korusun AMİN

medine
10.07.2013
bna da cok nazar degior malesef ama dualar sayesnde ayaktayım arkadaslar we nazara da gercekten inanıyorum kimileri inanmıyorda

Zehra
10.07.2013
ŞU DUALARIN TÜMÜNÜN ARAPÇASINI VERMENİZ MÜMKÜN MÜ ACABA??

nejdet
08.07.2013
benim aileme nazar dokunmuş ne yapabilirim

deniz
05.07.2013
rabbim kötü gözlerden fesat düşüncelerden herkesi sakınsın
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Mart - 2017