Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 2967 Yorum Yapılmıştır



Erdem KARACA
25.08.2014
Besmele arapça mı yazılacak türkçe yazılsa olurmu?

tevfik
24.08.2014
yemin ederim bu duayı okumayana denk sızım sızım sızlarken duanın bitimiyle hiç bir şey olmamış gibi allahım bu nasıl bir hikmettir

Serap
24.08.2014
Arkadaslar,

siz kalbinizi allaha yönlendirin, allahtan yardim dilegin, ondan baskasi size yardim edemez. Sizi koruyamaz. Unutmayinki kulla rahman arasina hic kimse giremez. Kalbinizi ferrah tuttun. Yapanda yaptirarijda ne bu dünyada ne öbür dünyada yeri yoktur.

hakan
24.08.2014
banadu va yapı hatayim çaresibulun muyor

boncuk
24.08.2014
o kadar çok dua ediyorum ki rabbim sana çünki senden başka elimi açacağım kimse yok senden başka sığınacağım kimse yok yardım et ALLAH `ım ...

sema
24.08.2014
ben bir rüya görmüştüm çok korkunçtu gerçek olmadığına şükür ediyorum şükür etmem beni hep o rüyadan uzaklaştırıyor allaha dua ediyorum yüce rabbim beni koruyor şükürler olsun yüce rabbim

kemal alakuş
23.08.2014
bence çok faziletli bir dua olduğu açıktır.herkese tasviye ederim ,ancak sıtkı bütün olarak inşallah okunur

suna zor
22.08.2014
benim için de duha edin evimin huzuru için hayırlı cumalar.

furkan tunç
21.08.2014
ezber cok kolay 2 kere okuyunca ezberledm yada bana oyle gelyo

ayşe
21.08.2014
vesvese hastalığına tutuldum, dua edin inşallah Allah tüm hastalarla beraber bana da şifa versin

elıf
20.08.2014
Beddua ettım cunku benı uzdu zamanın da ben de onu uzdumm allahtan benı affetmesını ıstedım ona sıgındımm bedduam tutarmı

Arzu Demircan
20.08.2014
Yer gök duva üzerine gerisi bos
S
ifa sirf Allahdan yani yüce rabbimizden.

ilknur
19.08.2014
Dua ya ihtiyacım var arkadaşlar.Allahım,benim ve dua eden herkesin dualarını,dileklerini kabul etsin inşaALLAH..

servet
18.08.2014
Arkadaşlar ben ve kuzenim trafik,kazası geçirdik 16 gün oldu ve kuzenim hala yoğun bakımda dualarınıza ihtiyacımız var

Özlem
18.08.2014
Allahım hepinizin duaların kabul etsin hepinize acil şifalar versin 6 yasinda bir çocuğumuz balkondan düştü ve yogun blkimda lufen duâ edin allah razı olsun hepinizden

eslim
18.08.2014
inşallah gider kızlar allah herkese yardım etsin bıktık artık bunlardan

cansu
18.08.2014
Allah razı olsun çok güzel dua herkese şifa olsun

zehra caldagi
17.08.2014
Oglum oniki aylık hiç uyumuyor anlayamıyorum artık benim İkitaneçocuğum var biri kız bide oğlum var cokyoruluyom neyapmam gerekiyor lutfen cvb

Kemal
17.08.2014
Kardeşlerim yanlışım var ise düzeltin ama nazar duası nazara iyi gelir başka bir sıkıntı var ise iyi gelecek diye bir şey yok ki.yani nazar duası okudum iyileşmedi demek çok yanlış olur. Nazar değip değmediğini nerden bileceksin. Ama yine de okumakta hele de inanarak okumakta büyük fayda var. Olmasaydi Peygamber Efendimiz okumazdı torunları için değilmi.

memet
17.08.2014
yarabbi
sen bizim günahlarımızı affet biz işledik fakat senin affın bizim günahımız karşısında bir hiçtir.
hep tövbe bozsakta bizi kulluğundan ayırma sen bizim rabbimizsin
AMİN

Almila
17.08.2014
Şoktàyïm elimde birsürü vardı dua sayesinde azalmaya başladı
tabi ilâçlada ama
işin sìrrı duaya inanmakta

TEVFİK
17.08.2014
ŞÜKRETMEDİM HEP OLUR SANDIM PARA PUL NİMET ALLAHIM BANA ŞÜKRETMESİNİ ÖGRETTİ İÇİMİ FERAHLATMAYI KALBİMİN BEDENİMİN KÖRLENDİGİNİ ŞÜKÜRLER OLSUN BU SAYFADA EMEGİ GEÇEN HERKESEDE MİNNETTARIM

Damla
16.08.2014
Komşumuzla biz kavgalıyız.Evlerimiz çok yakın ve eve büyü yapmasından korkuyorum.Babam hiç sağlık ocağına ve hastaneye bile gitmemişken ameliyatlık sorunu çıktı.Evi ve ailemi nasıl koruyabilirim

fatma çakır
16.08.2014
bu duanın arapçası yokmu ben rapça daha rahat okuyorum nasıl yazıp üzerimizde taşıycaz bu şekide türkçe yazsak olurmu

Serap
15.08.2014
Allah razı olsun. Her kim okursa benimle birlikte Yüce Rabbim onların da dualarını ve tövbelerini kabul etsin inşAllah. Amin.

mERYEM
14.08.2014
ANNEM İÇİN BURDAYIM.ÇOK TUHAF ŞEYLER SÖYLÜYOR.BUGÜN YAPTIĞI ŞEYLERİN HEPSİNİ UNUTMUŞ.BUGÜN 2 KEZ UYUDU.FAKAT KALKDIĞINDA BEN HİÇ UYUMADIM DİYİP GERİ YATTI.DÜN ARKADAŞLARI TARAFINDAN ÖVÜLDÜĞÜNÜ ANLATMIŞTI.VE ANLATTIKTAN 5 DAKKA SONRA UNUTKANLIK KARIN AĞRISI BAŞ AĞRISI VAR DİYOR.YARDIM EDİN.nOLURR

kübra
14.08.2014
ben yaptım geçiyor duayı bırakınca yine çıkıyor her gün okumak gerekiyo galiba

boşver
14.08.2014
bu siteyi açana çok teşekkür ederim. sayenizde surenin yarısını zaten biliyordum, yarısını da ezberledim çok ama çok teşekkür ederimm

ali
13.08.2014
Pelin agriyan disibe dua okuduktan snra tuzla carkala ve buz u agriyan disine koy birden agrir buzu cek gecer ben oyle yapıyorum

gulten
13.08.2014
Sivilcemin ustune ne surup okiyim o duayi

kainat
13.08.2014
ALLAHIM herşey için dua var biz birtek sana sığınır senden isteriz

tarık
13.08.2014
yüce ALLAHım iyi niyetle dua eden tüm müslümanların duasını kabul eylesin

mehtap
13.08.2014
YA RABBİM SEN CUMLEMİZE ŞİFA VER
ANNEM AMALIYAT OLDU VE HALEN YOGUN BAKIMDA
DUAYA İHTİYACIMIZ VAR KARDESLERIM ALLAH SIZLERDEN RAZI OLSUN

evin
12.08.2014
Biz mevlit okumak isterken neler cıkıyor ama yinede olsun bunlarda isimize yarıyor ALLAH razı olsun

sevinç ak
12.08.2014
gerçeği gören ve dillendirenmiş ağzına sağlık manasına mefta oldum.

bora
12.08.2014
Ben 12 yaşındayım midemi üşüttüm tüm müslüman kardeşlerinden dua bekliyorum

tuana su
11.08.2014
Lütfen bana dua edin inşallah Allah dualarımı kabul eder.

derya denız
10.08.2014
allah razi olsun boyle bir duaya cok ihtıyacım vardı herkese tavsiye ederim

BÜLENT
10.08.2014
YA RABBİM SEN CUMLEMİZE ŞİFA VER EŞİM ŞU ANDA HASTA
DUAYA İHTİYACIM VAR KARDEŞLERİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN LÜTFEN ŞİFA İÇİN SİZLERDE DUAYA DAHIL OLUN ALLAH RAZI OLSUN

aciz kul
10.08.2014
allah hepinizin hastalina ve butun sifa bekleyen hastalarin derdine dermanini verir insalah ve. Zulum altindaaki butun insanlara yardim eder insalah

SEVDA
09.08.2014
ALLAH HERKASİN DERDİNE ŞİVA ETTSİN AMİN

canan
09.08.2014
Allahım içtenlikle okunan dualarımızı kabul edeceğine inancım sonsuz. Buna vesile olanlardan Allah razı olsun

koray
09.08.2014
lösemi hastasıyım tedavim zor geçiyor lütfen bana dua edin ve allah hepinize şifa versin

Emil
09.08.2014
Hic utanma sikilma yok boyle seymi olur

feyzoş
08.08.2014
ya ben hep ayağımı çarpıyorum bir yerlere bide bildiğim duaları hemen unutuyorum bende nazar mı var acaba

gül
08.08.2014
evlılık planları yaparken gdıp alyans bakmısken bana soyledıgı herseyın bı yalan oldugunu ogrendım nasıl guzel senrayo yazıp oynams senelerce hemde duygularım hayallerım hepsıyle oynams evıme gelıp annemle babamla tanısmıs ınsan onlara da yalanlarını soylemıs hayatı yalanmıs senelerımı hayallerımı umutlarımı herseyımı caldı allaha havale edıyorum allahım hayırlı ınsanlarla karsılastır hayırlı bı es bı yuva nasıp et

medine elanur
07.08.2014
ben çok çabuk nazara geliyorum allah razı olsun bu dua yı bana okuyup üfleyenlerden yeni bebeğim oldu o da cok nazar oluyor napmalıyım

rusen
06.08.2014
Rabbim bütün hastalarimiza safi ismiyle sifa versin..benim iki yasindaki
Kizimin kac aydir akciger iltihabi var ve gecmiyor bu yaziyi okuyan kardeslerimizden dua bekliyorum allah razi olsun...

tuana
06.08.2014
Inşallah dilekleriniz kabul olur.Dua edin benimde dileklerim kabul olsun.

tuana su
06.08.2014
Allahım inşallah dualarımızı kabul edersin.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Temmuz - 2017