Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 2745 Yorum Yapılmıştır



Ben ayşe
25.04.2017
Şahmeren duası hangi cüzde

enes özmen 8/a
25.04.2017
salavat-ı nariyenin okunuşunu yazarmısınız lütfen acil

Cihangir, lakaben karsteksas
25.04.2017
İnş kabul olur yarinki teogda Allah yar ve yardimcimiz olsun

narcocegi
25.04.2017
ben c8k inaniyorum bu daya

Kadir
25.04.2017
Allah hepimizin gonlune göre versin banada teogda yardım etsin
Amin

Gizem
25.04.2017
Cocugum uykusunda kicariyor ve korkuyor

Hüseyin Burhan
25.04.2017
Merhabalar. Acaba dinen ve yaşantımızda ŞANS kelimesi diye birşey varmı. Bence şans duası yanlış başlıktır. Bu yeryüzünde hiçbirşey tesadüf veya şans eseri olmamıştır. Lütfen inceleyerek doğru bilgi aktarınız.sevgi ve muhabbetle kalınız.

dilek
25.04.2017
Çok iyiydi çok işime yaradı

züleyha bülbül
25.04.2017
RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN HER ZAMAN DİLİMİZDEN DÜŞÜRMEDİĞİMİZ BİR DUADIR

aysima
24.04.2017
super ise yaradi

EMRULLAH
24.04.2017
MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM SİZDEN SADECE BANA DUA ETMENİZİ İSTİYORUM. LÜTFEN BANA HER KONUDA DUA EDİN DÜNYA VE AHİRET İÇİN... HEPİNİZİ ALLAHIN RIZASINI KAZANMAK İÇİN SEVİYORUM...

arzu hazal
24.04.2017
Çok teşekkür ederim inşallah işe yarar işe yarar

N..E
24.04.2017
Arkadaslar bana dua edin nişanlimi çok seviyorum ama benden ayrildi cok kötu durumdayim ve eyup u cok seviyorum..bana dua edin bana geri dönsün..ALLAH razi olsun..

Asiye
24.04.2017
4mayıs eşim ve ogluma saldıran komşu diye bildimiz kişilerle mahkemiz var ilk mahkemede serbest kaldılar inşallah bu mahkemede hak ettiklerini alırlar lütfen dua etin rabbim herkesden razı olsun

Deryanur
24.04.2017
Çok uzun ama ben o duanın zorluğuna değil güzeliğine bakarım

Nermin
24.04.2017
Çok güzel zevkle okudum

deniz
24.04.2017
Yıldızımı nasıl yükselte bilirim

Mümin Ekrem
24.04.2017
Allah razı olsun saygıdeğer admin kardeş

Derya
24.04.2017
Benimde uzun zamandir psikolojik sorunlarim var hic mutlu degilim herseyden uzaklastim heyecan heves kalmasi icimde benim icinde dua edin lutfen..u

akman
23.04.2017
ben hepsini sırayla okudum valla inşallah işe yarar

Yaşar
23.04.2017
Bismillahirrahmanirrahim
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA.
RABBİM derli kullarina deva,borçlu kullarina eda,hasta kullarina şifa,evladı olmayanlara evlat,eşi olmayanlara eş, işi olmayanlara iş nasip eyle.

hüdaverdi
23.04.2017
ülkemizin iyi druma tekrar geri dönmesi için dua edin ; Allaha bizleri ezansız bayraksız şevkatsiz insafsız bırakmaması için dua edin; oruç tutun ; la ilahe illallah muhammedul resulullah ; unutmayın ki Allah büyüktür yaptığınız her şeyi görür ;Allah kimseyi imansız yaratmasın ;ülkemizdeki kötülüklerin gitmesi için merhametli çocuklar yetiştirin ;ÖLEN TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN RUHUNA EL-FATİHA

Sait
23.04.2017
Allah razı olsun sizden

Esra
23.04.2017
3 gúnku teogda insallaj Herkes basarili olur

yusuf
23.04.2017
Allah razi olsun

Seyfullah baylan
23.04.2017
Allahım hz mevlananın ne olursan ol yine gel diyen kulunun ve hz peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine beni anamı ve ailemi affet bagışla tövbe tövbe tövbe

NAZAR ÖZDEMIR
23.04.2017
En Guzel nazar duası

Kaan
23.04.2017
Kısmetin her konuda açılması için namaz kılınacak diyor sabah nanazımı namazdan sonra 41 ayetel kürsü namazdan kalkmadanmı sonra duamı edicez tam açıklama olmamış ezan okunduktan sonra tekrar sabah namazı kılınırmı tam açıklama yaparmısınız

Çakırefe
23.04.2017
Allahım mümkün mertebe kitabındaki akaitlere uygun yaşamayı çalıştım. Ancak bir gece çok masum bakan bir tavşanı öldürdüm. Hala vicdan azabı içindeyim. Masum bir canlıyı ışık tutarak savunmasız hale getirmek süretiyle Çanını kıydım ve günah işledim. Günahımı bağışla allahım. Ayrıca farkında olmadan işlediğim günahlarım varsa onları da affeyle allahım. Birdahaki işlememeyi azmi ve Cezmi Hast eyledim. Tövbemi kabul eyle allahım. Amin.

Silasalim
23.04.2017
Teoga 4-5 gün kaldi allahim sen yardimci ol .

Gönül
23.04.2017
Bebek istiyorum inş. Rabbim bu duadan sonra verir

Aysel
23.04.2017
ALLAH rızası için banada dua edermisiniz eşim yurt dışında geri dönsün ve aramız hep bozuluyor kalbi bana dönsün inşallah.

Beyda
23.04.2017
Şemsi sılkım
Herşeyim bi yeri ve zamanı vardır Allah sabreden kullarını sever .

...
22.04.2017
Allahım sen affet günahlarımı bağışla. Ben hata yaptım tövbemi kabul et. Bu pişmanlık ve vicdan azabından beni kurtar. Çok pişmanım çok acı çekiyorum çok çaresizim.Haksızlığa uğradım kırıldıkça kırdım insanları. Ben çok pişmanım çok.

Yıldız
22.04.2017
Cok nazar deuiyor ve bas agrisi halsizlik yapiyor ve sinirli oluyorumm

Bülen
22.04.2017
Bende uğursuzluk had safhada kurtulamıyor um ,dua edin inşaallah

Yusein
22.04.2017
Allah kabul ersin bu duayi

Kerem
21.04.2017
Ayagimdaki siğiller çok canımı yakiyo Allah cumlemize şifa versin

Hilal
21.04.2017
Bebeğimin uyuması çok zor. Sürekli uyanıyor

Emsal
21.04.2017
Hergun okueum.rabimin iaimlerinin gevyigi aehmaran duasini

dilek
21.04.2017
Ben her gün gece yarisi baslayip sabaha karsi krizler nöbetler geçiriyorum ve buna inanin hergün yasiyorum cok korkuyorum bu dualara yeni basladim insallah bana da faydasi olur ve bu dualari okuyan kardeslerim Allah rizasi icin her okudugunuzda banada dualarinizdan yollayin insallah

Sultan
20.04.2017
Allahım hepinizin derdini giderir inşallah hepinize dua ediyorum. Allah yardımcınız olsun şifa bereket başarı iman versin.

nazlıcN
20.04.2017
aslında bazılarını biliyorum ama hepsini okuyunca işe yariyan varmı

Tövbe olsun
20.04.2017
Allahım sen beni affet ben emanete bakamadım yalan yere yemin ettim emaneti bırakıp gittim doğru söylemedim başkalarının kusurlarıyla alay eddim yarabbi affet beni bir daha tövbeler olsun ki yapmam emanetr hiyanet ettim allahım emanetin parasını yarın vericem tövbeler olsun

Dua edin
20.04.2017
Rabbim tum is arayan darda olan insanlarimiza yar ve yardimci olsun hayirli kapilar acilsin herkese helal rizik versin Allahim

mehmet
20.04.2017
Allahım ben çok pişmanlık duyacağım ve unutamayacağım bir günah işledim. Sen bütün günahlarımı affeyle. bu günahımdan dolayı helallik istemem gereken kişilerin kalplerini yumuşat.Amin...

zafer
20.04.2017
Arkadaslar benim icinde dua edermisiniz allah razi olsun hepinizden

caresiz
20.04.2017
benim içinde dua edin ALLAH HELAL HAYIRLISIYLA İŞ NASİP ETSİN VEYA VERSIN SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDIN

Mehmet
20.04.2017
Allah ümmeti Muhammede yardım etsin

isimsiz
19.04.2017
Yarın sınav var herkese(arkadaşlarıma)tavsiye ederim
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Mayıs - 2017