Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 3296 Yorum Yapılmıştır



Guler
11.08.2017
Ogluma is istiyorum

Mehmet
11.08.2017
Selamin aleykum emin olun ihlas felak nas 3 koruyucu sure Ve ayetel kursi fatiha okursak Allahin izniyle birsey olmaz ben iki sure daha soyluyecegim geceleri yatarken kafirun ve her namazin sonunda insirah suresi butun dusmanlardan korur bizim yapmak oldugumuz tek sey Allaha siginmak .

Murat
11.08.2017
Selamun aleykum bu dua gercekten Allah Kabul ediyormu buyu degil dimi

ismimi vermek istemiyorumm
10.08.2017
erkek arkadasım benden ayrıldı dinimizde günah oldugundan dolayı.onu cok ozluyorum ve bır gun doner mı mesaj atar mı dıye bekleyecegım duanızı beklıyorum dogru bır ınsan rabbımde hayırlısı olarak onu goruyorsa ınsallah bana nasıp eder dualarınızı beklıyorum rabbım sızlerde sabır versın...

Allah herkese sifa versin
10.08.2017
Annem hasta lutfen anneme bir duaa

seda
10.08.2017
İse yarar umarim

Nevruz
10.08.2017
Eşim bana cik hayatımdan diyor durup dururken uzak dur benden diyor

Meryem
10.08.2017
Oldumu cidden dogrumu

Hüseyin
10.08.2017
Nolacak halımız

Merve
10.08.2017
Bende evliyim ve 1 yıldan fazla işsizim çarkı zor döndürüyoruz ve önümüze bakamıyoruz malesef .lütfen bana da dua edin çok zor durumdayim psikolojim bitti çok çaresizim :,(

Samet
10.08.2017
Bilin ki ALLAH duaları kabul eder ama bizde gayret etmeliyiz

Esra karataş
09.08.2017
Bebeğimin uyuması için çok şey yaptım ne dualar ne uyku veren içecekler içirdim ama hiç bişey kar etmiyor Allah yardımcım olsun

berna
09.08.2017
arkadaşlar ben bu duaları başkası için okusam olurmu acil cevapp

Huriye yonca
09.08.2017
Kısmetim ne zaman açılacak

selman
09.08.2017
Hamileyim ve erkek bebek istiyorum

NİHAT KAPITAŞI
09.08.2017
BİR İŞİMİZ OLDU ADAK ADADIK ADAĞIMIZI KESTİK AİLE YAKINLARIMIZA YEDİRMEDİK FAKİRLERE DAĞITTIK VE BUNUN ÜZERİNE BİRDE AİLECE YEMEK İÇİN ADAKTA BULUNDUM ADAK OLURMU ADAKI YERİNE GETİRMEM GEREKİRMİ

ilayda
09.08.2017
herkese teşekkür ederim çok güzel bir dua

Allah-u tallanin kulu
09.08.2017
Ey ALLABI bugünde elimi sana açtım ve agliya agliya tövbe aldim ALLAHIM cok pismanim lakin pismanlik care degildir sen benim yaptiklarm günahlarımı af eyle sen büyüksün bugün ellerim actim sana yalvarıyorum ve söz varıyorum insallah birdaha günah işleyemecegim ve sina yapmican senin evine gelip abtesimi alip namazimi kilip ibadetimi edim dinimk öğrenip agirete karşına günahıma cikmicam insllah.

Arkadaslar nolur bir fatihayı eksik etmiyelim.

emre
09.08.2017
ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM ALLAHIM tovbe ettim yine yaptım yemin ettim yine yaptım ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM BENI AFFET ALLAHIM SEYTANA UYDURMA YARABBIM SEN BUYUKSUN YARABBIM BIDAHA YAPMICAMA SOZ VERIYORUM YARABBIM

evindar
08.08.2017
Karnım çok ağrıyor allahım sen şifa ver

Huzur
08.08.2017
Günde 61 defe ya 3 gün müddetince?

birkan akyuz
08.08.2017
allahım benim duamı kabul eyle hz.peygamberim bana şefaatçi eyle ya resullulah.

Reyhan
08.08.2017
Onun degisigi de var Allahumme inni euzu bike mineşşeytanir raciym

Deniz
08.08.2017
Selamun aleykum ALLÂH ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun Benim bir sorum olacak ben nu duayı kızım için okusam olur mu kızım 5 yaşında niyet edip kızıma okumak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim hayırlı geceler

Aygül
07.08.2017
Oğlum un yağmur yagacak eve gidelim korkusu var inanın çok sıkıntı çekiyoruz

emin arkan
07.08.2017
ben bir hata yaptım birini severken evlendim evlendiğim kişi ile hiç anlaşamıyoruz nişanı atmak istedim babamın baskısı yüzünden kabul etmek zorunda kaldım sonuçta babamdır sevdiğim insanmı ailemmi arasından ailemi seçtim fakat hiç mutlu değilim ne benim ne ailemin ne de evli olduğum kızın huzuru hiç yok tek yol Allah a dua etmek ve sabır dilemek bizi şu sıkıntılı durumdan kurtarması ALLAH bana ve benim gibi sıkıntısı olan herkese yardım et sabırlar ver amin

büyük usta tenker
07.08.2017
şu nazar boncuklarını atmadığınız sürece ben düzelme beklemiyorum atın şu şeytanın simgesini herkesin evinde var

Ali
07.08.2017
Allaha sükürler olsun dualarla huzuru buldum. Rabbim cümlemize nasip etsin Insallah. Amin

Gulay
06.08.2017
Selam.Ben cok kotu durumdayim.Kocamla hic anlasamiyorum.Anne babasinin yaninda beni hep asagiliyor.Bu durumnan cok utaniyorum.Her akasam agliyorum.Lutfen bana yardim edin.

Beyza
06.08.2017
Ben çok okudum geçti sorma yeniden başladı korkuyorum konyavi hazretlerine gidicez inşallah geçer

emel
06.08.2017
cevsenul kebir duasi nin gerçekten faydası varmidir

Ismimi vermek istemiyorum
06.08.2017
Eski erkek arkadaşım bana umut verdi güven aşıladı şimdi ise bırakıp gitti hiç bir suçum yokken soğumuş oyle dedi kalbim yüreğim o kadar yandi ki burda oturup anlatsam bile anlayanlayamazsiniz allah rızası icin benim bu dertten kurtulmam icin bana dua edin insanin insana duasi daha cok kabul olur derler hayirli günler

Onur
06.08.2017
ramazanda bile bara gidip içen zenginler hangi tanrıya inanıyor merak ediyorum, bizse sıkıntıyla parasızlıkla borçla uğraşalım intihar noktasına gelelim

Orhan
06.08.2017
1 yıldır işsşzim kanserdim iyleştim evim kşra 9 aylık oğlum var banada dua edin allahın selamı üzerinize olsun

FIRAT
06.08.2017
ALLAHIM SEN BİZE SABIR VER İNŞALLAH

Çilem
05.08.2017
Subhanallah güzel Allahım yüce Allahım hamdolsun Allah razi olsun kardesim

Efe
05.08.2017
Biz Allah a dua ederiz Allah dilerse Kabul ederse olur dua ederek bi bakmışsın bi yerden güzel bi iş haberi aldın onun sayesinde ev aldın
Bide küfür söylenen evde rızık ve bereket olmaz

Ercan
05.08.2017
İl arıyorum sigortalı dua edin Allah razı olsun

buse
05.08.2017
Allahim herkese yardim etsin bu dis agrisi cok kotu

boşver
05.08.2017
allahım kaç kere yemin edim yapmıyıcam diye ama yine yaptım (günah işledim) sana sığınıyorum dua ediyorum arkadaşlar sizden de belkiyorum allahım nolur beni affet

Yasemın
05.08.2017
Hıç bır dua yazmamıssınız ne okıycaz

Memet
05.08.2017
ALLAH hepimizin Yardımcısı olsun

Eda
05.08.2017
Her gece muhakkak sık sık uyanırdım.Hamile olmama rağmen bu dua ile uykum çok şükür düzene girdi.Sadece içten okuyun.

ertan
05.08.2017
ya RABBİM eşim nur ve kızlarım nehir ve yağmura tekrar kavuşmayı bana nasip eyle sana sığınır senden merhamet dilenirim sen eşimin kalbine merhamet nasip et dualarınıza talibim dostlar

😆
04.08.2017
Ben ölüm korkusundan çok korkarIm inşallah iyi gelir

zernisan
04.08.2017
Sevdiyim insani ozume asik edmey isteirem

ümmü_gülsüm
04.08.2017
Allah razı olsun kardeşim dwniycem

Emin
04.08.2017
inşallah sıkıntı ve borçlarımızdan kurtuluruz.

Sena
04.08.2017
Karnım çok ağrıyor inşallah karnım geçer

Serkan
04.08.2017
Allahım sana sıgınırız eşim hulyama Kizim ve oğluma tekrar kavuşmak birleşmeyi nasıp et yarabbim herkesten dua bekliyorum müslüman kardeşlerim dualarimiz ıns kabul olur dualarimizi kabul et yarabbim AMiN...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Eylül - 2017