ruya, Evlilik Duası Yorumu


selam arkadaslar ben birini seviyorum oda beni seviyo ama o benim abimin en yakin arkadawi bana bi gun seni seviyorum dedi sora bunu abime nasil soyleyeceyimizi duwunduk soyleyemezdik o da bende sora bana bu iliwki bawlamadan bitsin dedi bende tamam dedim ama beceremedim onu unutamadim halada seviyorum sizden bizim icin dua etmenizi istiyorum cevap vermek isteyen adima girip cevablasin lutfen bide burada benim gibi birileri varmi olsa yazsin lutfen

ruya, 14.08.2015 Tarihinde Yazdı
Cevap Ekleyin
İsminiz :
Cevabınız :
E Posta Adresi : (Sitede Yayınlanmaz)
İnsanmısınız ? :
Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin
Gönderin :

ruya
24.12.2015
ben artik cikiyorum buraya girmiycem arkadawim oldugun icinde twk

ruya
12.12.2015
nye yazmiyosun?

ruya
10.12.2015
instagramini yaz

ruya
07.12.2015
ya benim instagramim yok ben hic bi wey kullanmiyorum tmm istersen instagram adini yaza bilirsin en azindan fotograflarini gorurum

murat
05.12.2015
evet her yaz gidiyorum izmire, ayrıca işim olduğunda da arada gidiyorum. davetim her zaman için geçerli
elbbet instagramım var. sana yazarım intigram adresimi veririm. senin instagram adın ne soylersen seni takip ederim

ruya
04.12.2015
yaa kiskandim seni izmire gide biliyosunnnn:(:(:( ;) hatta artik yazmiycam sana waka waka

ruya
04.12.2015
yaa kiskandim seni izmire gide biliyosunnnn:(:(:( ;)

ruya
04.12.2015
murat instagramin varmi?

ruya
04.12.2015
selam turkiyeye gelme firsatimin olacagini duwunmuyorum yinede davet etdiyin icin twk ya ben seni arkadaw gibi goruyorum bunu biliyosun sevdiyimin oldugunuda biliyorsun insan gormeden seve bilirmi yazmiwsin SEVEBILIRMI DERKEN? hangi sevgi

murat
03.12.2015
ruya, burayı da mektup arkadaşlığımıza alet ettik valla, kızmasınlar sonra, seninle buradan kalem arkadaşı olmayı seviyorum, benim içinde mutluluk verici ayrıca birşey beni sana çekiyor, rüya insan görmeden sevebilir mi ? senin mesajlarını ilgi, merak ve istekle bekler oldum, sen de beni çeken birşey var....

murat
03.12.2015
ben aslen izmirliyim, hataydan ama istanbulda yaşıyorum, her yaz izmire giderim. izmir gerçekten çok güzel. türkiyeye özellikle izmire umarım bir gün gelir uzun uzun kalıp gezme fırsatın ve imkanın olur. istediğin zaman davetlim de olabilirsin. davetlim olarak gelebilirsin

ruya
19.11.2015
tabi olur burda arkadaw gibi yaziwa biliriz

ruya
19.11.2015
twk beni anladigin icin anlayiwli biriymissin iyim saol sen nasilsin ben azerbaycanda kaliyorum turkiyeye gelmiyorum malesef ama coooookk gelmek istiyorum sen turkiyenin neresinde kaliyosun?
ben turkiyede en cok Izmiri seviyorum acayip bi bagliligim var Izmire

murat k
17.11.2015
nerde yaşıyorsun derken hani azerbeycanda mı yoksa türkiyede bir şehirdemisin diye sordum. ee nasılsın kendinden bahset biraz. seni merak ediyorum

murat k
17.11.2015
önemli değil rüya, ısrar etmek istemem. sen boyle istiyorsan vardır bir bildiğin. olur burdan yazışalım. tabi hala yazmak ve yazışmak istiyorsan.

ruya
12.11.2015
e-posta adresi iin gercekden ozur dilerim seni kirmak istemezdim uzgunum

ruya
11.11.2015
eposta adresi icinde tewekkur ederim zahmet oldu ozur dilerim ama kullanmiycam tekrar ozur dilerimm ben gunde 3 4 kez kontrol ediyorum yazdigimiz ulawmiwimi diye ben daha cok merak ediyorum ama elimden bu kadari geliyor

ruya
11.11.2015
seni anliyorum yazdigimizi cabuk gormek istiyosun inan ben daha cok istiyorum ama korkuyorum anla beni istersen burda yaz istemezsende yazma burda yazmayi kabul etsen sevinirim ama israr etmek istemiyorum

murat kaan
05.11.2015
rüya arkadasim, sen de goruyorsun. 29 ekimde bana yazmissin ama ancak 5 ekimde gorebiliryorum. mkgul02@hotmail.com

murat kaan
05.11.2015
rüya sana belki kullanırsın diye eposta adresi aldım. istersen kullan. istemezsen sen bilirisin. yeni
gmail mail adresi : ruyam016@gmail.com
kullanıcı adı : ruyam016
sifre : murat1234

giriş yaptıktam sonra şifresini değiştirirsin
bana yazmak için benim mkgul02@hotmail.com adresine direkt yazarsan sevinirim. tamamen hizli olmak icin

murat kaan
05.11.2015
yaa sana yazıyorum cevabini ilgi ve merakla bekliyorum. lütfen artık artık direkt mailimden yazarmısın. eposta adresin yoksa bunun için sana yeni bir mail adresi alabilirim.

murat kaan
05.11.2015
konusmalarindan ben seni daha sirin buluyorum. ve seni merak etmeye basladim

murat kaan
05.11.2015
evet serkan bence de yanlis düşünüyor. ama sevdiğini söylediğin kişi kusura bakma lütfen bence seni sevdiğini düşünmüyorum. evet dediğin gibi hoslaniyor olabilir. sevse böyle olmaz sevgisinin her sartla arkasında dururdu diye düşünüyorum. böyle konuşuyorum ama seni üzmek istemiyorum inan. ben 24 yasindayım.

ruya
29.10.2015
bu yazdiklarimizda en awagiya gel orda nasip diye biri arkadawinin kiz kardewine sarkan adamdan ne koca olur nede sevgili salla gitsin yazmiw yanliw duwunuyo dimi?

ruya
29.10.2015
ben azeriyim ha bide cok wirin konuwuyosun

ruya
29.10.2015
ben 16 yawdayim sen ? evet sevdiyim kiwi benden sadece howlaniyo nasil soylesem o sevgiye kus onu anliyorum ama ben onu seviyorum onunda beni howlanmasini diyil sevmesini istiyorum

ruya
29.10.2015
neden acilmadinya peki wimdi sevgilin yokmu kewke olsaydiya bide olsun gec ulawsada yine burda yazalim boyle iyi

ruya
29.10.2015
iwte soyledigin gibi wimdi yaziyorsak 2 3 gun sora ulawiyor ben her gun gunde 3 kez kontrol ediyorumki ulawdimi diye

murat kaan
26.10.2015
Cnm arkadasim. Nerelerdesin. Mesajlarim hala ulasmadi mi sana :)

murat kaan
26.10.2015
rüya, yanlış anlamazsan ben sorayım, bayanların yaşı sorulmazmış ama arkadaşlığımızın hatırına soruyorum sen kaç yaşındasın

murat kaan
26.10.2015
rüya biliyormusun burada yazdılarım sana hemen ulaşmıyor, galiba admin yani site yöneticisi her an ilgenemiyor olabilir, belki günde 1 kez kontrol ediyor, bu sebeble belki mesajlar birkaç saat sonra belki de 1 gün sonra ancak yayınlanıp karşı tarafa yani sana ulaşıyor. o yüzden mailden yazalım dedim.

murat kaan
26.10.2015
neden yanlış olsun, yani arkadaşının kardeşini sevmek, ama bazı erkekler bunu yanlış veya yakışık almaz şeklinde düşünebilir ama gerçekten seviyorsa, uygun bir şekilde arkadaşı ile korksa da çekinse de sevgisi aşkı için konuşur. eğer arkadaşımın kardeşi deyip açılamıyorsa demek o kadar derin ve büyük bir aş değil belki hoşlanma bu, yani bence ...

murat kaan
26.10.2015
evet lisede platonik ciddi bir his atmosferi yaşadım, ama açılmadım ona. 5-6 sene sürdü içimden atamadım, ama şartlar müsait değildi açılmadım, içimde kalsın istedim

murat kaan
26.10.2015
nasıl istersen, ama buradan yazılan yazılar admin izni ile yayınlanıyor, ayrıca burada yazılanlar herkese açık.

ruya
24.10.2015
sen 27 yawindamisin?

ruya
23.10.2015
bide yazdigin adrese girmesem burda yazsak olurmu?
beni anladigin icin tewekkur ederim arkadawim



ruya
23.10.2015
sana bir sorum olucak arkadasinin kardesini sevmek olmazmi cokmu kotu ben kizim sizin gibi bilmiyorum sizin gibi duwunemiyorum ama sizin aklinizdan sizin duwuncenizden bilmek istiyorum sevdiyim kiwi benim abimin arkadawi arkadawinin kardewini sevmesi kotumu?

ruya
23.10.2015
murat kaan selam beni cozmuwsun evet sevince tam sevenlerdenim 2 de 1 awik olmuyorum hemde bu benim ilk sevdiyim insan Sen sevgi hakkinda guzel ve duz konuwuyosun sanki bizi tanimiw gibi yanliw anlamazsan bi wey sorucam sen hic awik oldunmu yada birini seviyomusun? seviyosan o kiz wanslidir

murat kaan
22.10.2015
rüya, dedim ya senin bu sevince tam sevme yönün çok özel bir tarafın. seni senden daha az seven veya gerçekte sevmeyen birine temkinli yaklaşırken ama sakın bu güzel tarafını öldürme. bu yönü ile seni merak ettiğimi bilmeni isterim. ayrıca cvp yazdığın içinde teşekkür ederim. benimle yazışmak istersen mkgul02 adresinden yazabilirsin.

murat kaan
22.10.2015
rüya fikrimin hoşuna gitmesi açıkçası benimde hoşuma gitti. umarım bir faydası olur. ne derler bilirsin, seviyorsa kalır, kalırsa senindir ve seviyordur, eğer kafası karışık veya gerçekten sevmiyorsa o artık senin değildir. sen ise galiba sevince tam sevenlerdesin. ama kendini ve ruh sağlığını da düşünmelisin. ancak sağlıklı bir rüya seni ve sevdiklerini mutlu edebilir.

ruya
18.10.2015
murat kaan aksine fikrin cok howuma gitti okudumdan beri hayata geciriyorum tewekkur ederimmmmm

ruya
17.10.2015
yomuruna gore tesekkur ederim soylediyin nye howuma gitmesinki deniyicem ama ondan yinede vaz gecemiyorum bazen beni kiriyo ama yine olmuyo bir elimi tutdugunda her weyi unutuyorum bazen piwman oluyorum elini tutdugum icin sora yine o tutdugunda bende tutuyorum elini ben ne yapdigimi ne yapacagimi bilmiyorum

murat kaan
15.10.2015
rüya, içimizden gelen aşırı arzuları kontrol edebildiğimiz ölcüde insanız, kadın erkek arasındaki bir ilişki de adımı erkek atmalı, önce o kızdan daha çok istemeli, geri adım atmış bir erkek var. bence dur bekle. düşünceni ve duygunu alt perdeden söyle ama bekle adım atma, birşey yapma, eğer sevdiğini söylediğin kişi senden daha çok sevip senden vazgeçmezse ozmn sende hareket et, adım at, veya ne yapayım diye düşün derim. bu fikrim çok hoşuna gitmeyecek biliyorum ama acizane düşüncem bu

ruya
30.09.2015
eger o adami seviyosam niye kurtulmak istiyimki bi zaman onun icin olen biten aci ceken benimse bunlari yawadigima deysin

NASİP
22.09.2015
Eğer birisini çok seversin yada cok hoşlanırsın ve ona kavuşamazsan adı aşk oluyor.Kavuşursan bu seferde dersinki ben bu adam için mi ölmüş bitmiş acı çekmişim.Bir de kurtulmanın derdine düşersin:)

ruya
18.09.2015
bende oyle saniyordum belki sadece arkasaw gibi howlaniyorum ama hayir bu ask diyilse ask ne peki?

NASİP
15.09.2015
Belki senin ki aşk değil bir hayranlık yada boşluk anıdır.

NASİP
11.09.2015
Arkadaşının kız kardeşine sarkan adamdan ne sevgili olur ne koca olur zaten.salla gitsin..

mustafa
22.08.2015
Kiminle evleneceğin ezelde muayyen olup, hicbir surette değişmeyeceğini , hatta Ashab-ı Kiramdan bir zatın Peygamberimize (s.a.v) Falan kadınla evlenmek istiyorum, dua buyurun demesi üzerine : Eğer sana , İsrafil , Mikail ,Cebrail ve Hamele-i Arş (a.s) dua etse aralarında ben de bulunsam gene sen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin [Ramuz : 357/9] diyerek bu hakikate işaret ettigini biliyor muydun?

yani sende kaderin de kim varsa onunla evleneceksin
tabi ALLAHtan da kaderinde kişinin hayırlısı olması içinde dua etmeyede ihmal etmeyeceksin

siz birbirinizi seviyor olabilirsiniz ama kaderleriniz birbirinize yazılmadıysa yapacak birşey yok ..














 

#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Ağustos - 2017