Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 3550 Yorum Yapılmıştır



ümmü_gülsüm
04.8.2017
Allah razı olsun kardeşim dwniycem

Emin
04.8.2017
inşallah sıkıntı ve borçlarımızdan kurtuluruz.

Sena
04.8.2017
Karnım çok ağrıyor inşallah karnım geçer

Serkan
04.8.2017
Allahım sana sıgınırız eşim hulyama Kizim ve oğluma tekrar kavuşmak birleşmeyi nasıp et yarabbim herkesten dua bekliyorum müslüman kardeşlerim dualarimiz ıns kabul olur dualarimizi kabul et yarabbim AMiN...

ceylan
03.8.2017
Allah herkesi korusun

Ugur
03.8.2017
fadiu nun manasi ney otekilerini anladim da bunu da bana anlatin belki arapca daha iyi soylerim

Murat
03.8.2017
Vücudum yanıyor adeta korku telaş kendimi durduramiyorum uyurken bile hep aynı düşüncelerle bogusuyorum nasıl kurtulurum
herşeyi unutuyorum.tedavisi mümkün mü doktor tasviye edermisiniz. ALLAH hepinizden razı olsun.

Serdar
03.8.2017
Ve indirdiğin Kitaba, gönderdiğin Peygambere (sav) imanımı ikrar ediyorum

Yanlisligi duzeltin lutfen

ikra
03.8.2017
Kızımın aadıikra cçokaağlıyor ve kucak istiyor

meryem
02.8.2017
Sevinc hanim Allah c.c yardimciniz olsun. benim abim ve yengem severek evlenmislerdi evliliklerinin 9uncu yilinda abim artik yengemi istememeye basladi. hic bi sekilde hayatinda istemiyordu. garip bir hal almisti geceleri uyku uyuyamaz hale gelmisti. Büyü mu var acaba diye baktirdik ki evet abime esinden evinden ailesinden sogusun diye yapilmis.cok sukur simdi yavas uavas duzeliyor

smr
02.8.2017
Şükürler olsun rabbime 3defa okudum hemen uyudu bebekgi olanlar mutlaka okuyun

abdullah
02.8.2017
ÇOK ŞÜKÜR Kİ İNTERNETTE ARADIĞIMZDA BU TÜR YARARLI ŞEYLERİ GÖREBİLİYORUZ,DÜZENLEYENLERDEN RABBİM RAZI VE MEMNUN OLSUN.

×××××××
01.8.2017
Annem benimle küstü ama çok kötü küstü tatlı birşeyin üzerine okuyup ona yedirin demiştiniz ama nasıl yedircem ki acil cevap lütfen

yusra
31.7.2017
Benim yuzumde iki yildir ben cikiyor ve gun gectikce buyuyup cogaliyorlar yuzum berbat olmus bunun icin bi dua bilen varsa yardim etsin lutfen

Nurten
31.7.2017
Bütün yollar kapalı sanki hiçbirşey yolunda gitmiyor

Lxkjs
31.7.2017
Annem ameliyata gircek kuran dan hangi sayfaları okumalıyım lütfen herkes anneme dua etsin

Aycan
31.7.2017
Ben çok hata yapıyorum ama yapmak istemiyorum yaptığımda hata yapıp yapmadgimin farkında değilim yaptıktan sonra farkına variyorum ama o zaman geç kaldığımın farkına varıyorum nababilirim ne duası okucam

Büşra
31.7.2017
Bilmiyorum inşallah işe yarıyordur çok fazlasıyla uyku problemim var hatta birgun hiç unutmam 2 gün boyunca uykusuzca durdum allah herkeze sabır versin bu dua yı ilk defa denicem inşallah uyku tutar sağolun

Seher
30.7.2017
Bende evmmin huzuru bozulmasın çocuklarım iman dolu buyusunler diye okuyacağım Rabbim herkesin hayırlı duasını kabul etsin ilk defa gördüm çok etkilendim bu duayı

İbrahim
30.7.2017
Allahim hasta olan insanlara şifa zorda olanlara ferahlık borçlu olanlara bereket nasip eyle yarabbi sana binlerce hamdi senalar olsun şükürler olsun binlerce

melisa
29.7.2017
Çok iyi bir dua : )

Çok Seven
28.7.2017
Allah aklimdakini hayrımada ekler inşallah

Bırgul
28.7.2017
cocugum kursta durmak ıstemıyo tek başına benı devamlı yanında ıstıyo kendıne guvenı yok korkuyo cesaret edemıyo ne olursunuz cuma hurmetıne dua edermısınız Allah razı olsun

ihsan krıan
28.7.2017
ben 12 yaşındayım babam yoktur ben bi işte calısşıyorum ben 2 3 yere borcum var ama odeyemiyorum annemede 3 haftadır para vermiyorum bu sıkıntıdan nasıl kurtulurum

emine
27.7.2017
İnsallah rabbim bendeki sevgiyi onada verir amin

Müslüman genc
27.7.2017
Tüm kardeşlerim ettiği şükür duasi kabul olsun inşallah

ahmet ahmet
27.7.2017
Rabbim Tesirini halkeylesin. inşaallah

Vusala
27.7.2017
Sag olun ki sizin sayanizda bilmadiklarimizi oyrandik.

Ayten
27.7.2017
Çok hastayım yardım edin

ÖZLEM
26.7.2017
HAMD OLSUN, ŞÜKÜRLER OLSAN.. ALLAHIM,HERŞEYİN SAHİBİ SENSİN, SAĞLIĞIMIZI, KAZANÇLARIMIZIN BEREKETİNİ, EVLERİMİZE HUZUR VER..

Ömer
26.7.2017
Allah sizden razı olsun her gün okuyacam umarım imanım taklididen tahkikiye geçer Allah günahlarımızı affetsin helal dairesinden ayırmasın ve selam

Sevinç
25.7.2017
Ben eşimi çok seviyorum fakat o bana seni istemiyorum diyerek annesinin evine gitti ben ona kötülük yapmadım çok zor durumdayım yalvarırım bana yardım edermisiniz ne olursunuz Allah rızası için sizden yardım istiyorum gece gündüz Ayetel kürsü okuyor Yaradanıma sığınıyorum akşam eve geldi ama çok geç saatte çıkıp üst katta uyumuş yatak odamıza bile girmiyor bana tek kelime etmiyor ben bir şey söylesem seni istemiyorum git başımdan diyor evi terk etti eve gelmiyor artık

esmanur karatas
25.7.2017
evimi satamiyorum bir yardim edebilimisiniz

kamil sarı
24.7.2017
güzel dualar inşallah RABBİM kabul eder.

sibel
23.7.2017
Kalbinizle inanarak okuyun
kısa sürede uyuyorsunuz

fatma
22.7.2017
Bu kadari yeterlimi tevbe icin

NİDA
21.7.2017
SELAMUN ALEYKUM ARKADASLAR BU MUBAREK CUMA GUNUNUN TUM RAHMET VE BEREKETİ UZERİNİZE OLSUN RABBİM TUM SIKINTILARINIZI GECİRSİN .AMİN . BANADA DUA EDİN NOLUR YARDIMA İHTİYACIM VAR ALLAHIM BUNU OKUYAN VE BANA İSMİMLE DUA EDEN HERKESE TEZ ZAMANDA YARDIM ETSİN SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN

Ens
21.7.2017
Inanarak ve içtenlikle okuyun uyursunuz arkadaşlar

Şeyma
21.7.2017
Inşallah Zehra sera ve Murat üçününde allah hep gönlüne göre verir allah sizi mutlu etsin INŞALLAH

Murat YILMAZ
21.7.2017
Ben bu duaları okudum ve okuyorum. Mümin kardeşlerim çok faydasini gorüyorum. Sizde okumalısınız

Aslı
20.7.2017
Allah herkesi gönlünde istediği şeyi versin amin

deniz
20.7.2017
çok güzel inşallah ALLAH sizede bol kazanç verir

şehri
20.7.2017
Allah razı olsun insallah sizden

Filiz
20.7.2017
Nedense hep zenginler kötüler kazanıyo haksızlık bu

şahız
20.7.2017
çok günahım var Allahım Nolursun Tövbe Eden Kullarını Ve Beni Tövbelerimizi Kabul Et Bidaha Yapmıcaz Söz Allahım

İsmail kilit
20.7.2017
Allahın herkesin okuması gerekir allahım kabul makbul müesser eylesin

leyla
19.7.2017
Hayırlı kalıcı iyi bir istiyorum dua edin ihtiyacım var

Hasan
19.7.2017
Arkadaslar benim oden mesi gereken bi borcum var yanlis anlanayin caslisiyirum ama masim cok ters oldu adamada soz verdim benim icin dua edermisiniz Rabbim herseyi gonlunuze gore versin...

Meçul
18.7.2017
ALLAH HERKEZE YARDIM EYLESİN UNUTMAYINKİ ALLAH KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜK YUKLEMEZ ...

gül beyaz
18.7.2017
ben hiç anlayamadım ve adam gibi çıkmıyo ben beyenmedim
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Kasım - 2017