Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 4366 Yorum Yapılmıştır



emel
06.8.2017
cevsenul kebir duasi nin gerçekten faydası varmidir

Ismimi vermek istemiyorum
06.8.2017
Eski erkek arkadaşım bana umut verdi güven aşıladı şimdi ise bırakıp gitti hiç bir suçum yokken soğumuş oyle dedi kalbim yüreğim o kadar yandi ki burda oturup anlatsam bile anlayanlayamazsiniz allah rızası icin benim bu dertten kurtulmam icin bana dua edin insanin insana duasi daha cok kabul olur derler hayirli günler

Onur
06.8.2017
ramazanda bile bara gidip içen zenginler hangi tanrıya inanıyor merak ediyorum, bizse sıkıntıyla parasızlıkla borçla uğraşalım intihar noktasına gelelim

Orhan
06.8.2017
1 yıldır işsşzim kanserdim iyleştim evim kşra 9 aylık oğlum var banada dua edin allahın selamı üzerinize olsun

FIRAT
06.8.2017
ALLAHIM SEN BİZE SABIR VER İNŞALLAH

Çilem
05.8.2017
Subhanallah güzel Allahım yüce Allahım hamdolsun Allah razi olsun kardesim

Efe
05.8.2017
Biz Allah a dua ederiz Allah dilerse Kabul ederse olur dua ederek bi bakmışsın bi yerden güzel bi iş haberi aldın onun sayesinde ev aldın
Bide küfür söylenen evde rızık ve bereket olmaz

Ercan
05.8.2017
İl arıyorum sigortalı dua edin Allah razı olsun

buse
05.8.2017
Allahim herkese yardim etsin bu dis agrisi cok kotu

boşver
05.8.2017
allahım kaç kere yemin edim yapmıyıcam diye ama yine yaptım (günah işledim) sana sığınıyorum dua ediyorum arkadaşlar sizden de belkiyorum allahım nolur beni affet

Yasemın
05.8.2017
Hıç bır dua yazmamıssınız ne okıycaz

Memet
05.8.2017
ALLAH hepimizin Yardımcısı olsun

Eda
05.8.2017
Her gece muhakkak sık sık uyanırdım.Hamile olmama rağmen bu dua ile uykum çok şükür düzene girdi.Sadece içten okuyun.

ertan
05.8.2017
ya RABBİM eşim nur ve kızlarım nehir ve yağmura tekrar kavuşmayı bana nasip eyle sana sığınır senden merhamet dilenirim sen eşimin kalbine merhamet nasip et dualarınıza talibim dostlar

😆
04.8.2017
Ben ölüm korkusundan çok korkarIm inşallah iyi gelir

zernisan
04.8.2017
Sevdiyim insani ozume asik edmey isteirem

ümmü_gülsüm
04.8.2017
Allah razı olsun kardeşim dwniycem

Emin
04.8.2017
inşallah sıkıntı ve borçlarımızdan kurtuluruz.

Sena
04.8.2017
Karnım çok ağrıyor inşallah karnım geçer

Serkan
04.8.2017
Allahım sana sıgınırız eşim hulyama Kizim ve oğluma tekrar kavuşmak birleşmeyi nasıp et yarabbim herkesten dua bekliyorum müslüman kardeşlerim dualarimiz ıns kabul olur dualarimizi kabul et yarabbim AMiN...

ceylan
03.8.2017
Allah herkesi korusun

Ugur
03.8.2017
fadiu nun manasi ney otekilerini anladim da bunu da bana anlatin belki arapca daha iyi soylerim

Murat
03.8.2017
Vücudum yanıyor adeta korku telaş kendimi durduramiyorum uyurken bile hep aynı düşüncelerle bogusuyorum nasıl kurtulurum
herşeyi unutuyorum.tedavisi mümkün mü doktor tasviye edermisiniz. ALLAH hepinizden razı olsun.

Serdar
03.8.2017
Ve indirdiğin Kitaba, gönderdiğin Peygambere (sav) imanımı ikrar ediyorum

Yanlisligi duzeltin lutfen

ikra
03.8.2017
Kızımın aadıikra cçokaağlıyor ve kucak istiyor

meryem
02.8.2017
Sevinc hanim Allah c.c yardimciniz olsun. benim abim ve yengem severek evlenmislerdi evliliklerinin 9uncu yilinda abim artik yengemi istememeye basladi. hic bi sekilde hayatinda istemiyordu. garip bir hal almisti geceleri uyku uyuyamaz hale gelmisti. Büyü mu var acaba diye baktirdik ki evet abime esinden evinden ailesinden sogusun diye yapilmis.cok sukur simdi yavas uavas duzeliyor

smr
02.8.2017
Şükürler olsun rabbime 3defa okudum hemen uyudu bebekgi olanlar mutlaka okuyun

abdullah
02.8.2017
ÇOK ŞÜKÜR Kİ İNTERNETTE ARADIĞIMZDA BU TÜR YARARLI ŞEYLERİ GÖREBİLİYORUZ,DÜZENLEYENLERDEN RABBİM RAZI VE MEMNUN OLSUN.

×××××××
01.8.2017
Annem benimle küstü ama çok kötü küstü tatlı birşeyin üzerine okuyup ona yedirin demiştiniz ama nasıl yedircem ki acil cevap lütfen

yusra
31.7.2017
Benim yuzumde iki yildir ben cikiyor ve gun gectikce buyuyup cogaliyorlar yuzum berbat olmus bunun icin bi dua bilen varsa yardim etsin lutfen

Nurten
31.7.2017
Bütün yollar kapalı sanki hiçbirşey yolunda gitmiyor

Lxkjs
31.7.2017
Annem ameliyata gircek kuran dan hangi sayfaları okumalıyım lütfen herkes anneme dua etsin

Aycan
31.7.2017
Ben çok hata yapıyorum ama yapmak istemiyorum yaptığımda hata yapıp yapmadgimin farkında değilim yaptıktan sonra farkına variyorum ama o zaman geç kaldığımın farkına varıyorum nababilirim ne duası okucam

Büşra
31.7.2017
Bilmiyorum inşallah işe yarıyordur çok fazlasıyla uyku problemim var hatta birgun hiç unutmam 2 gün boyunca uykusuzca durdum allah herkeze sabır versin bu dua yı ilk defa denicem inşallah uyku tutar sağolun

Seher
30.7.2017
Bende evmmin huzuru bozulmasın çocuklarım iman dolu buyusunler diye okuyacağım Rabbim herkesin hayırlı duasını kabul etsin ilk defa gördüm çok etkilendim bu duayı

İbrahim
30.7.2017
Allahim hasta olan insanlara şifa zorda olanlara ferahlık borçlu olanlara bereket nasip eyle yarabbi sana binlerce hamdi senalar olsun şükürler olsun binlerce

melisa
29.7.2017
Çok iyi bir dua : )

Çok Seven
28.7.2017
Allah aklimdakini hayrımada ekler inşallah

Bırgul
28.7.2017
cocugum kursta durmak ıstemıyo tek başına benı devamlı yanında ıstıyo kendıne guvenı yok korkuyo cesaret edemıyo ne olursunuz cuma hurmetıne dua edermısınız Allah razı olsun

ihsan krıan
28.7.2017
ben 12 yaşındayım babam yoktur ben bi işte calısşıyorum ben 2 3 yere borcum var ama odeyemiyorum annemede 3 haftadır para vermiyorum bu sıkıntıdan nasıl kurtulurum

emine
27.7.2017
İnsallah rabbim bendeki sevgiyi onada verir amin

Müslüman genc
27.7.2017
Tüm kardeşlerim ettiği şükür duasi kabul olsun inşallah

ahmet ahmet
27.7.2017
Rabbim Tesirini halkeylesin. inşaallah

Vusala
27.7.2017
Sag olun ki sizin sayanizda bilmadiklarimizi oyrandik.

Ayten
27.7.2017
Çok hastayım yardım edin

ÖZLEM
26.7.2017
HAMD OLSUN, ŞÜKÜRLER OLSAN.. ALLAHIM,HERŞEYİN SAHİBİ SENSİN, SAĞLIĞIMIZI, KAZANÇLARIMIZIN BEREKETİNİ, EVLERİMİZE HUZUR VER..

Ömer
26.7.2017
Allah sizden razı olsun her gün okuyacam umarım imanım taklididen tahkikiye geçer Allah günahlarımızı affetsin helal dairesinden ayırmasın ve selam

Sevinç
25.7.2017
Ben eşimi çok seviyorum fakat o bana seni istemiyorum diyerek annesinin evine gitti ben ona kötülük yapmadım çok zor durumdayım yalvarırım bana yardım edermisiniz ne olursunuz Allah rızası için sizden yardım istiyorum gece gündüz Ayetel kürsü okuyor Yaradanıma sığınıyorum akşam eve geldi ama çok geç saatte çıkıp üst katta uyumuş yatak odamıza bile girmiyor bana tek kelime etmiyor ben bir şey söylesem seni istemiyorum git başımdan diyor evi terk etti eve gelmiyor artık

esmanur karatas
25.7.2017
evimi satamiyorum bir yardim edebilimisiniz

kamil sarı
24.7.2017
güzel dualar inşallah RABBİM kabul eder.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Nisan - 2018