Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 3542 Yorum Yapılmıştır



atilla
19.8.2015
Merhabalar,ben evli 3 çocuklu bir babayım kimseden yardım almadan kendi işimi kurdum 2 sene sonra işlerim bozulmaya başladı,o sıralar bir bayan tanıştım daha önce müşterimdi sıkıntımı öğrenince bana kredi çekti 1 sene oldu işler daha kötüye gidince 2 aydır ödeyemiyorum.bu arada gecen 1 sene içinde kadın beni aile mi rahatsız etmeye başladı ağza alınmayacak sözlerle saldırıyor çocukluklarıma varınca kadar.param yok azın sustur uyum kadın bütün çirkinlikleri yapıyor,yuvamı da yıkmaya çalışıyor,neredeyse katil ola çam. psikolojim bitti. Allahım dan her gün yardım diliyorum, Yaratanım tarafından belki siz vesile olursunuz. ben ölüyorum sıkıntıdan.

yaprak
19.8.2015
Allah bu duayı okuyan her müslümanı kıyamet günü nurdan tahtalara oturmayı nasip etsin aziz ve güzel eylesin

misafir
19.8.2015
ismi azam duasını abdestli mi okumak gerekiyor bide dua biter bitmez ihlas suresi okunacak

S.YİĞİTER
18.8.2015
Allahım ban yardım et bana zihin açıklığı ver her şeyden evvel can sağlığı ve mutluluk var Allahım sen kulunu daraltmasın beni de gireceğim sınavda daraltma aydınlığa çıkmama yardım et Allah her şeyin hayırlısını verisin her kesin gönlüne göre versin amin

ruya
14.8.2015
selam arkadaslar ben birini seviyorum oda beni seviyo ama o benim abimin en yakin arkadawi bana bi gun seni seviyorum dedi sora bunu abime nasil soyleyeceyimizi duwunduk soyleyemezdik o da bende sora bana bu iliwki bawlamadan bitsin dedi bende tamam dedim ama beceremedim onu unutamadim halada seviyorum sizden bizim icin dua etmenizi istiyorum cevap vermek isteyen adima girip cevablasin lutfen bide burada benim gibi birileri varmi olsa yazsin lutfen

farihe
14.8.2015
ya okudum geçermiki etkisini gören oldumu

adsız
13.8.2015
ben uykuda sayıklama problemi yaşıyorum.Eşim bundan rahatsız bana bir dua gönderirmisiniz adminn...lütfen hangi hocaya sorduysam geçiştirdi..yardımcı olabilirmisiniz bilen birisi yazarmısınız

aysgl
12.8.2015
Yazida gecen ayet ve hadislerin kaynagini numarasini verebilir misiniz

firdevs
11.8.2015
mrb hocam üniversiteyi arkadaşlarımdan önce çok iyi bir dereceyle bitirdim ama onlar işe başladılar ben başlayamadım bana çok iyisin bunun gibi çevrem ve arkadaşlarım çok söylediler ve bi türlü işe başlayamadım olacak işlerimde olmuyo acaba hocam vakti ve zamanı mı var da olmuyo işim yoksa nazar mı

mirac
11.8.2015
arkadaslar ben nedense herkesten ceknıyorum ya cok fena

esat
09.8.2015
allah herkeze bu duayı okumayı ve ezberlemeyi nasib etsin

ismini vermek istemeyen kişi
08.8.2015
bıktım iyiyce bu sivilceden yüzümün bi tarafında yok diğer tarafına o kadar çok allahım geçir şunu ne olur :(

sude
07.8.2015
çok güzel bir dua muhteşem herkesin bu duayı okumasını tavsiye ederim

rüveydanur
07.8.2015
bizim çok borcumuz kimin borcu varsa allah yardım etsin bu siteyi kimm yaptıysa allah razı olsun

irem
04.8.2015
Işe yaramadı bence çok calısırsak olur duayla degill

abdullah
04.8.2015
Allahım bütün müslümanların günahını bağışla amin diyenlerden allah razı olsun

Mustafa
04.8.2015
Sevgili kardeşlerim bu dua nin arapcasi varmı varsa yayınlarsanık veya bulabileceğiniz bir yer varsa bilgi verirseniz çok memnun olurum ve teşekkür ederim. Iyi çalışmalar dilerim.

kardelen
04.8.2015
allahım bizi bütün kötülüklerden korusun

özge can
03.8.2015
allahın izniyle inşallah faydası olur allah hepimizin yardımcısı olsun

cennet
03.8.2015
Lutfen duanin anlamini da yayinlar misiniz

şebnem
03.8.2015
Kardeşim için okudum inşallah işe yarar

hasret
31.7.2015
arkadaşlar annem e kanser teşisi koydular annem için dualarınızı esirgemeyin nolur sunuz Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin Amin

KÜBRA
29.7.2015
SEVGİLİ ARKADAŞIM DUALARIN İÇİNDE KARA BÜYÜNÜN İŞİ NE ACABA SORABİLİR MİYİM ???

cennet
26.7.2015
bedua çok kötu bir sey bedua etmeyelim

ceren
26.7.2015
süpermiş ablamın ehliyet sınavına yardımcı oldu bu duayı bir yere kaydeteceğim

selen
26.7.2015
Selamun Aleykum ben buradaki duaların Arapça yazılmış halini görmek istiyorum. Böyle okumak çok yanlış anlamlara sebebiyet verebilir.Arapçada 2 ayrı s vardır mesela yada 3 h harfi gibi şimdi burada hepsini aynı h diye okursak çok farklı bir anlama gelebilir

eylul
23.7.2015
allah tutqugumuz butun dilekleri hayirlisiyla kabul etsin AMIN

Nur
22.7.2015
Merhaba, Peygamberimiz Ebu Katede için olan duayı ona hitaben okumuş. Kendimize okurken evlerde değişiklik olmuyor mu, bunu kendimiz için nasıl çevirebilirsiniz? Teşekkürler

Oyku talat
22.7.2015
Bende bu sene girecegim RABBİM cumlemize yardim etsin bizlerede yaninda...

ruya
21.7.2015
selam arkadaslar burada 15 yasinda birileri varmi?

mısra
21.7.2015
eğer cin çağrıma falan olsaydı Allahın adı yazılmazdı

taha edfwe
20.7.2015
en kolay dua bu nasıl zor diyebiliyorsunuz anlamıyorum

merve nacar
19.7.2015
slm hacam benım uc yasında oglum var gecen sene kurban bayramından once cocuk bırden bıre sagır oldu banyoya yatak odalarına gıremıyordu banyoya hıc gıremıyordu korkuyardu ben ogluma anca her cuma kuran okuttum 41yasın okuttum bıraz korkuları hafıledı ama halaları sureklı ıstıhareye yatıyorlar terası goruyo tam banyoyla yatak odaların arasıda miska oldugunu hacam

nehir
19.7.2015
ezberliycem valla sonra yatmadan söyliycem ezberlersem benden deyil

Yusuf
18.7.2015
benim yuzum dolu sivilce 2 senedir filan oldu kac kere doktorlara gittim ilaç akdım kullandım dahada beter etti hiç etki etmedi duayida okudum etki etmedi Allah rızası için dua edermisiniz benim içim.

sibel
18.7.2015
Allahım sen tüm müslüman kardeşlerimizi kötü sıkıntılardan kurtar...

Muhammed Saim
18.7.2015
Dua için ALLAH razı olsun , yanlız galiba dua da yanlış var iki defa yazılmış incelerseniz , gözüme takıldı vebali boynuma olmasın diye yazıyım dedim .

Allahumme bike asbahna ve /// bike emseyna ve bike emseyna /// ve bike nahya ve bike nemut ve ileyken-nüşur.

her bulduğunusu dua diye okumayın
18.7.2015
sakın okumayın musallat olurlar şahmeran bi cinin adının kısaltılması.

Birsorumvar
16.7.2015
Ben 15 yaşındayım bu zamana kadar iftardan sonra istimnada bulundum ama bunun sonrasında gusül alınacağını hatta cünüp olarak dile getirildiğini dahi bilmiyordum.O yüzden gusül abdesti almadan orucumu tutuyordum.Bunu öğrendiğimde gusül abdesti alıp devam ettim orucuma.Ama önceki tuttuğum oruçlar ne olacak?Geçersiz mi oldu yani?

fiale
15.7.2015
Allah razi olsun sizden.Allah hepimizin dualarimizi kabul etsin ve bizi bagislasinAMIN

fiale
15.7.2015
Allahim bizi affet,bagisla.Cehennem atesinden sana siginiriz.Allah dualarimizi kabul etAMINAMINAMIN

Ali emir
14.7.2015
Birisi nazar duası okuyunca azı açık kalıyor okuyanın

murat
14.7.2015
gecmis kandiliniz mübarek ve byaraminiz simdiden mübarek olsun benim halam kanser hasasi doktorlar dogru düzgün tedavi etmiyorlar iyi bi doktor taniyonuz mukardesler

Aydın Pılıng
14.7.2015
ALLAHIM bu dünyada biz kullarına verdiğin mal mülkün sahibi sensin veren sensin alan sensin verdiğin ve aldığın her şeyden sana şükürler olsun darda olanın sıkıntısını gider hasta olana şifa ver bu mübarek kadir gecesi hürmetine biz günahkar kullarını af et amin

Kertemeyen Kele
13.7.2015
İsmim gibi hic bir isi beceremiyom.Bunu da ezberleyemedim zaten.Cok zor bi dua.Simdi bisey dicektimde duaya ayipp.

bünyamin
13.7.2015
ALLAHIM rabbim tüm bu sitedeki hastanerdeki hastalara kadir gecesi hürmetine hz. muhammed efendimiz hürmetine sağlık şifa enteş şafi ismi ile şifa versin bende ameliyat olmam lazım ilerlemiş reflü kardeslerim kapakçık açık

derya
13.7.2015
arkadşlar öncelıkle kadir gecenizi kutluyorum.sizde bol bol kardeşime dua etmenizi istiyorum kardeşim yürüyemiyo özelikle kuçuklerimin duasını ıstıyorum lutfen.derdi veren allah dermanında veri.

Ece
13.7.2015
İnşallah problemim gideriri ve derin bir uyku çekebilirim dünden beri ayaktayım Allah şimdiden sizde Razı olsun &128532;

ecevit
12.7.2015
ben çok pişmanım allahım af eyle ben neişlediysen beni af ele bana yardım edin yanlışlık çok günaklık bişler yaptıysam bana yardım edin ben çok kütü pimalı içindeyim Allah tövbelerimizi kabul buyur sun ben herkezden çok özürler dliyorum bana haknızı hll edin benimde hll olsun öyle bi hatalr yaptımki dünyadan ve ünmetden çok özürler dliyerek afret olmasını dliyorum ben bütün varlık ünmeten özüler dliyorum allah yücedir ikram sahibi dir heşeye gücüyetendir benim tek dinim islam dini dir beni yanlış görenler çok özürler dilerim

vatandaş rıza
11.7.2015
Allahümmerzukna hıfzal mürselin ve ilhamel enbiyai ve fehmel evliyai bi keramike ya ekramel ekramin ve bi rahmetike ya Erhamerrahimin. duasının türkçesini yazınca ölüyor musunuz? Neden yazmassınız mübarek kardeşlerim?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Kasım - 2017