ruya, Dilek Duaları Yorumu


Allahtan beni sevdiyime kavuwturmasini istiyorum dualariniza ihtiyacim var tum sevenler kovuwsun bizde dahil AMIN

ruya, 18.9.2015 Tarihinde Yazdı
Cevap Ekleyin
İsminiz :
Cevabınız :
E Posta Adresi : (Sitede Yayınlanmaz)
İnsanmısınız ? :
Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin
Gönderin :

rabia
03.3.2016
sevgili kardesim şahmeran duasını oku hayırlısıysa olsun de rabbim hayırlısıysa nasip etsin amin

ece
03.1.2016
amin amin canım

ruya
12.11.2015
tekrar ozur dilerim mail acdin icin ve ben kullanmadm

ruya
11.11.2015
murat israr etmesen hayir telefon kullanmiyorum eposta istemiyorum azerbaycanda kaliyorum neresinde desem taniyicakmisin?

murat kaan
05.11.2015
rüya Azeri olman ne hos ne güzel, korkmana gerek yok. maili kullandıktan sonra kapatman yeterli. kendine ait bir telefonun var mı ve rüya cnm nerde yasiyorsun

ruya
29.10.2015
bi wey soyleyimmi ben Azeriyim

ruya
29.10.2015
selam nolur burdan yazalim maile girmek istemiyorum sebep korkuyorum noodbuk wahsi benim deyil hem benim mailim yok oyle weylerlede ilgilenmiyorum ozur dilerim ama mailine girmiycem

murat kaan
29.10.2015
mailimi yanlış vermişim. mkgul02@hotmail.com eğer istersen bu maile yazarsan sevinirim

murat kaan
26.10.2015
yanlış anlayacak bir şey yok. hayır sevgilim yok

murat kaan
26.10.2015
ben yine de seni merak ediyorum. bana mailimden yaz lütfen. makgul02@hotmail. mektubunu yani mailini bekliyorum. bana yazdığın için tşk ederim. çok incesin. evet seni arkadaşım gibi hissediyorum

murat kaan
26.10.2015
hayır yok, bana mailimden ulaşırmısın yani direkt. mkgul02@hotmail.com. seni merak ettim. hala da merak ediyorum. haddime değil sana fikir veriyorum, ama seninde düşüncelerini merak ediyorum. hem sadelik güzeldir. yani belki ben sadelik seviyorum. hem önemli olan için di mi. lütfen bana mailimden yaz

ruya
24.10.2015
hmm beni merak ediyosun ya oyle merak edilecek biri deyilim siradan sade bir tipim var bu da bennnnnn

ruya
24.10.2015
bide sevgilin varmi ? ama yaliw anlama

ruya
24.10.2015
selam murat gorunce wok oldum senlede bawka yerde karwilawmak guzel bende seni merak ediyorum duan icin de tewekkur ederim umarim beni arkadawin gibi goruyosundur sen gormesen de ben derdimi anlatdiyimi arkadaw gibi goruyorum twk

murat kaan
22.10.2015
rüya seni merak etmeye başladım. seninle sitenin başka bir sayfasında karşılaşmak ne güzel. duana amin diyorum. ama ondan önce Allah sevgiyi hak edeni sevdirsin, seni seveni sevdirsin. seni üzmeyeni sevdirsin, senin sevgini göreni ve kıymetini bileni sevdirsin. amin.














 

#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Kasım - 2017