Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 3665 Yorum Yapılmıştır



Hayder
03.1.2017
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN TEŞEKURLER ÇOK YARARLI OLDU

boşverr
01.1.2017
Birsden içime bir sıkıntı giriyor .sebebini bilmiyorum ve o sıkıntı için endişeleniyorum.dua ettigim zaman geçiyor ama bir süre sonra tekrar oluyor.ne yapmalıyım?

Zeyynep
01.1.2017
Çok teşekkürler yarın din kültürü yazılım vardı çalışnama yardımcı oldu :)))

nur
01.1.2017
badel mevti hakk mı olacak yoksa haggun mu

ibo
01.1.2017
allahım sen yardım et hergün sınavım var

damla
01.1.2017
inşaALLAH işe yarar ALLAH herkese yardım etsin AMİNN.

doğanay
01.1.2017
arkadaşlar bu duayı okuduktan sonra allaha dua edin ve şöyle değin [allahım sen bana sınavımda iyi puan ver]diğin

sibel
31.12.2016
nazarda dolayı yüzüm mafolmuş insallah şifasını bulrm lütfen dua edın

MilliCephe
31.12.2016
Celcelutiyyenin kripto-Yahudi olduğu iddia edilmektedir. İçinde
...Bana itaat eden hizmetçi indir... diye bir bölüm var. Emin değilim ama Tevrat koktu bana.

Sevda
30.12.2016
Rabbim hepimize huzurlu olmayı nasip eder inşallah

müzeyyen
29.12.2016
ilaç çare değil malesef tek çare ALLAHA samimi şekilde inanarak ve isteyerek em ebremu ile başlayan 79. ayeti okuyun Allahın izniyle geçecektir ben birçok kişide şahit oldum iyileştiğine siz istemesini bilin şifayı veren ALLAH.

...
04.11.2016
ya sınav için dua istiyorum ALLAH yardım etsin

islim
08.10.2016
allah once muhtac olana evı olmayana yardım etsın ınsallh sonrada bızlere bızler bu halımıze sukretmelıyız.. allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun ınsallah

Emine
08.10.2016
Allahım dua edenlerin duasını kabul eyle senin herşeye gücün yeter amin

Can Bayraktar
07.10.2016
Kısa fakat her türlü hastalığa iyi gelen etkili bir duanın günde 3 yada 5 defa söylenecek bir dua olması iyi olacağını düşünüyorum.Ezberleme açısından daha çabuk ezberlenir ve akılda kalır.

Emine
07.10.2016
Allahım bizden dua bekleyen bütün kardeşlerimizin hastalarına şifa ver onları sevdiklerine bağışla amin.

Emine
07.10.2016
Ben bu duaları yapıyorum gerçektende yüzüm başkaları tarafından farkediliyo çok kolay herkes yapabilir Allah razı olsun sizlerden

Asli
06.10.2016
Banada dua edin herkez sen kilolu deilsin diyo ama bence ben kiloluyum siz yinede bana dua edin simdide tesekkur ederim ve simdiden allah razi olsun ve zayijlamak istienler zayilasin insallah

gunel
05.10.2016
senden backa ilahi yoktur( YA SELEM CELLE CELELUHU )

hb
04.10.2016
allah müstakınızı versin. böyle şeylere inanmayın. dua ile böyle bişey olmaz

ECE
04.10.2016
çok güzel bir dua benim DİKAB dersi için ezberlemem gerekti

Merve
03.10.2016
Sinir Damarları Koptu

Selamunleyküm arkadaşlar benim dayım yoğun bakımda bilinci kapalı bir şekilde uyutuluyor.Beynindeki sinir damarları koptuğu için doktorlar onu servise aldı.Ne olur dayım için de dua edin İsmi UĞUR ve sizin de tanıdıklarınızın başından böyle birşey geçtiyse sonuç nedir anlatırmısınız detaylı. Bu arada 2 aydır yogun bakımdaydı
  Cevap Yaz    

kamıl
03.10.2016
okudum evet ama allamadım yanlısta oynuya bılırım

Yunus
03.10.2016
Abiler veya ablalar babamın borcu var lütfen dua edin Allah kabul etsin sizinkinide

eda
02.10.2016
valla Allah herkesin yardımcısı olsun yarabbim sen en yücesin en büyüksün yarabbim

Damla nur karaboğa
01.10.2016
Ben bir çocuğum lütfen bana yardım edin annemle babam ayrılma noktasına geldi ayrı evlerde yaşıyorlar lütfen onları ayırmak için bir duga bulun

Safa
30.9.2016
Allah (C.C) bizleri burada tövbe edenleri yaptığımız yanlışlarımızı ve günahlarımız affetsin inşallah amin.

Buğra Keleş
29.9.2016
Herkese h ayırlı günler Abiler küçükler ben 8 sınıf öğrencisiyim teoga giriceğim 2 aydan az süre kaldı benim için çok önemli hayatımı resmen değiştiricek aklım son senede geldi derslerimi iyi tutmaya bakıyorum Allah hepinizin işlerini Kolaylaştırsın Allah rızası için 1 dua okuyun bana inşallah tuttuğunuz elmas olur ne muradınız varsa olsun sınavlara girecekler Allaha güvenin kalpten çünkü o kalpten sevenleri sever hepinize hayırlı günler.

ADEM SARAL
28.9.2016
BANA BİR FALCI GELDİ KAHVE FALIMA BAKMAK İSTEDİ FİNCANI KAPATTIM BİRAZ SONRA FİNCANI AÇTI BEN BU FALA BAKMAM DEDİ SENDE KARA BÜYÜ VAR DEDİ BU NASIL BOZULUR

ebru
28.9.2016
Arkadaşlar.Kanser tedavisi görüyorum. allah rızası için bana dua eder msiniz. Ekimin 13 ünde kontrolüm var durumumun nasıl olduğu ile alakalı.allah nerede hasta varsa Ya Şafi adı ile şifalandırsın.AMin

Canan
27.9.2016
Aylardır iş arıyorum Allah rızası için bana da dua edin iş bulmam için Allah razı olsun dua edenlerden

Rana kusursuz
26.9.2016
Allah herkesin işlerine yardım etsin.Bu duaları bu siteye koyanlardan Allah razı olsun inşallah...

Suna
26.9.2016
RIZIK İÇİN BİR SİTEDE GÖRDÜĞÜM DUAYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. RIZIK İÇİN İŞ ARAYANLAR İÇİN. BASINDA BESMELE OLMADAN EN AZ 41 ADET AMENERRESULU OKUYORUZ. YAPILIŞI : BİR GÜN OKUNUYOR ERTESİ GÜN OKUNMUYOR, ERTESİ GÜN TEKRAR OKUNUYOR BU BÖYLECE DEVAM EDİYOR. BEN NE ZAMAN YAPTIYSAM YARADANIM UMMADIĞIM YERDEN PARA VERDİ

ALLAHIN KULU
26.9.2016
İŞSİZİM BANA DA DUA EDER MİSİNİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. TÜM MÜSLÜMANLARA HAYIRLI KAPILAR NASİP ETSİN.
ÇOK ZOR DURUM ALLAH HERKESİN DUASINI KABUL ETSİN

abdullah
24.9.2016
şansızım işim iyi gıtmıyor okuluma dersıme calısamıyorum

kürşat
24.9.2016
Rabbim herşeyi nasip ediyor, rabbime binlerce şükür,
Duamızı edelim ve biraz bekleyelim bakın neler oluyor,
Rabbim dualarımızı hayırlara çıkartsın.

suheyla
24.9.2016
bızlerı buguzel dualarla aydınlattıgınız ıcın Allah sızdenrazı olsun allahım herkesın dualarını Kabul etsın amın

osman
23.9.2016
ben beni bildim bileli işlerim ters gider, neye el atsam kurur. buna bir türlü çare bulamıyorum. hatta tanınmış metafizik uzmanlarına gittim, çakralarımın kapalı olduğu söylendi ve bu yaşamı kabullenmem gereklliliği bildirildi ama nereye kadar. insanının ihtiyaçları bitmiyor, nefis bir şeyler istiyor ama olmuyor. önerisi olan varsa yazsın...

cemal
22.9.2016
selamun aleyküm kıymetli sayfa okuyucuları sizden bir şey rica edebilirmiyim kesinlikle ben artık buna kanaat getirdim üzerimde nazar var üzerimdeki nazarın kalkması için siz kıymetli ve değerli okurlardan sadece bana bir dua okumanızı rica edecektim ricamı kırmadığınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. işim rast gitmiyor yok olmaya doğru sürükleniyorum allah muhafaza tüm iş kapıları kapanmış iş bulamıyorum 46 yaşındayım 3 tane üniversiteye giden çocuğum var sıkıntı selinde felakete doğru sürükleniyorum ailemde benimle beraber sürükleniyor engel olamıyorum tutamıyorum önüne geçip durduramıyorum niye şuna kesin inandımki üzerimde ağır bir nazar var bu sarf ettiğim cümlelerimle hiç kimseden dua haricinde hiç bir talebim yok sadece bu ağır nazarın üzerimden kalkması gitmesi ve def olunması için ve allah rızası için bana ve benim gibi tüm sıkıntıda olanlara dualarınızı talep ediyorum allah sizlerden razı olsun.kalın sağlıcakla.

cemal
22.9.2016
yüce allahımdan bana ve tüm işsizlere hayırlı iş ihsan etsin hayırlı kapılar açsın helal rızıklar nasip etsin kazancımızı bol ve bereketli kılsın rabbim kimseyi işsiz aç ve açıkta bırakmasın tez zamanda hayırlı iş kapılarını bizlere açsın el avuç açıp dilendirmesin namerde muhtaç etmesin Amin.

hasret sabri
22.9.2016
İlk defa bir odada tek basima uyuyorrum korkuyormu desem yalnizmiyim desem bilemiyorum uykum gelmiyor ne yapacagimi bilmiyorum icimden dua ediyorum her duada biraz daha rahat olurum allah im cok sukur senin yardiminla kendi yalnizligimla arkadas olup uyuyorum

recep
21.9.2016
yahu dua ile ev mi alınır arkadaş ? hiç mi kuran okuyup öğüt almazsınız. çalışarak bir şeyler alın, şükr etmek önemlidir.

milletin beyni yanmış, dua ile ev mi alınır ?

İlhan
20.9.2016
Şeytanın İşi Gibi Sürekli Aglıyorum

kardeşlerim benim durumum baya bi kötü sanırsam iyi insan oldugumu düşünüyorum çevreme çok iyiyim iyi düşünüyorum başkaları adına genellikle yani kötülük düşünmem baya vicdanlı bir insanım çabuk gözlerim dolar allah korkum var çok şükür ama bi kaç alışkanlıgım var söyleyemeceyim şeyler onlar dışında pek büyük günahım yok gibi bu aralar aklımdan kötü şeyler geçiyor sürekli aklıma geliyor ve ben bu durumdan çok utanıyorum beynim bana oyun yapıyor gibi veya şeytanın işi gibi sürekli aglıyorum ve ne yapacagımı bilmiyorum derdimi döküyorum sanırsam buraya ama kimse bilmeyecek anlatacagım şeyler de degil kardeşim var 1 tane o sıkıntıda birazda onun verdigi üzüntü var allahım yardımcımız olsun dert veren dermanınıda verir inşallah sizler bagışlanırsınız
  Cevap Yaz    

ömür
20.9.2016
YÜCE AZİZ RABBİM ALLAH DİLERİM HEPİNİZİN DUALARINI KABUL EDER.

murat
20.9.2016
selamunaleykum internet kafe işi yapıyorum hocalar başka iş ypa kapat git dediler elimdeki herşeyimi buraya bağladım iş olmuyor iş yapamıyorum dualarınızda bu aciz kardeşinizde anarsanız mutlu olurum Allah razı olsun.

bilal fatih
19.9.2016
bu verilmiş nazar duasını kaç kere okumalıyız

nehir
16.9.2016
bu dualar ALLAHkatında inşallah kabul olur ALLAH hasta olan herkeze şifa nasip etsin AMİN

mcx urfalı
15.9.2016
allah buyuk rabbım hepımıze gonlumuzdekılerı deyıl onun yanında bızım ıcın en hayırlı olanı nasıp etsın ısallah allahım dualarımı ve dualarımızı kabul eyle sen en buyuk ve kuret sahıbı sın ne olur rabbım bızı kımsesız bırakma AMIN

gkhn
15.9.2016
Allahım bana sabretmeyi doğruluktan ayrılmamayı aklımdan kalbimde olanı hayırlı eylemeyi nasip et yarabbim. Dayanamıyorum..

ayse
14.9.2016
hamile kalmak icin kagit uzerine hangi dualar yazilmali ve yuzerimizde tasimali
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Aralık - 2017