Nazar Duası yorumları




Nazar Duası Hakkında 3564 Yorum Yapılmıştır



celaleddin
16.4.2016
bismillahirrahmanirrahim,Allahümme cebraile diye başlayan duanın arpçasını nereden bulabiliriz acaba.

kaya26
15.4.2016
vay arkadaş ya hem para ver hem saglıgından ol , kendinin bile nefret ettigi bişeyin kölesi ol üstüne bi ton günaha gir. burda asıl zülme ugrayan sigara denen tuzaga düşen zavallı insanlardır.

hyu
15.4.2016
Allahım bizi kötülüklerden koru.
AMİN

mustafa
15.4.2016
bizim sokaktaki çocuklar arkamdan iş çevirdi bende küstüm ama barışmak istiyorum şimdi ne desem onlar için boştur ama ben yineden barışmak istiyorum

Doğa
15.4.2016
Benim de bugün deneme sınavım var. Yüce Rabbim lütfen yardım et bana. Ve sınava giren diğer tüm öğrencilere de Yüce Allahım. AMİN.

serap şener
14.4.2016
iş arıyorum bulamıyorum,işe giriyorum paramı alamıyorum,evimi satmak istiyorum satamıyorum ben ne yaşıyorum ne yapmalıyım

Burçin
14.4.2016
Iyi günler dilerim. Site Yöneticileri nden bir ricam olacak. Bu sayfa cok goz yoruyor. Arka fonu turkuazin ve lacivert rengin arasinda bir koyulukta mavi yapmaniz , yazilarida beyaz renkle değiştirmeniz mümkün olursa cok mutlu olurum. Teşekkürler.

cansu karaca
13.4.2016
Hocam inşALLAh etkili olur çünkü teog sınavından çok korkuyorum

selman uygun
13.4.2016
Guzel bir dua allah kabul etsin okuyanlarin


SİMGE
13.4.2016
Allahım sen bizim her zaman yanımızda ol şeytanın şerrinden koru amin.

hakan
13.4.2016
Teşekkürler, gerçekten çok faydalı bir paylaşım

busra
13.4.2016
allahim affetsin , bu aralar cok sabrisizim isyan etmezsem bile uzgunum derdimin dermani icin bana dua edin bana bir versin size bin insallah

melis denis
13.4.2016
Cok iyi bir dua insan okuyunca ici ferahlıyo

Ahmet Altınok
12.4.2016
Bunlar iki ayrı dua mı yoksa birleşik bir dua mı ?

ramazan
12.4.2016
Allahım Bana ve çocuklarıma birer ev nasip et

kübra
12.4.2016
bügün sınavım var inşallah istediğim notu ve inşallah herkez yüksek not alır AMİN...

Buse
11.4.2016
Çok güzel bir dua hepinizin duaları kabul olsun

yüksel
11.4.2016
eşime güvedim kefilodum borç icinde kadım 2 ocouk var cirpindıkc daha batıyorum

baskan
11.4.2016
merhaba ferec duasını arapca olarakmı yazıp taşımak lazım bu sekılde latın alfabesı ıle olanı yazsakta olur

m ali gökbaş
11.4.2016
ALLAH RAZI OLSUN FAYDASINI GÖRÜYOZ İNŞŞALLAN

asya
10.4.2016
Benim yarın hem deneme sınavım var hem de sosyal bilgiler yazılım var inşallah yüksek alırım

Ahmet
10.4.2016
arkadaşlar tüm hastalarımız ve ben için bir ELFATİHA

elvan
10.4.2016
Allahım butun hasta olup sifa bekleyen kullarina ya şafi isminin hatrina sifa ver yarabbi amin arkadaslar banada dua edermisiniz kimin duasi kabul olur bilinmez bendede dogumdan sonra depresyon ve diz sorunu var allah razi olsun

melda
10.4.2016
Bizimki daha başka anlamları filan ama benziyo

iranur kaya
10.4.2016
cok sıkıntıdayımm duanıza muhatcım dua edermısınz bu allahın gunahkar kuluna

Burcu
10.4.2016
Allahım herkesin evinde huzuru mutluluğu sakinliği eksik etmesin. Özellikle eslerimzle ve çocuklarımızla sınananmak çok zor. Insanın en yakınından gördüğü nankörlük ve ihanet çok kötü bişey. Ortada kalan hep evlatlarımız oluyor sonra ruh sağlıkları bozuluyor. Dua edin bana arkadaşlar eşimle çok kötü günler geçirdim ve hala da geçiriyorum ortada giden hep oğlum oluyor. Ne yaptıysam koca mi dize getiremedik. Allah ben ve benim gibilerin yardımcısı olsun..

Furkan
09.4.2016
bugün yerleştirme sınavım var :) çok çalıştım lütfen dua edebilirmisiniz.

hava
09.4.2016
allahim beki sece cocuklarima kavustursun onlari mutlu edecek kadar yardim istiyorum lutfen yarem edin dualariniza muhtacim kardeslerim

MEHMET ÜNALAN - TURGUTLU
08.4.2016
Bu güzel duayı okumayı ALLAH C.C. herkese nasip eylesin .
Bu güzel dua nın türkçe meali de var ALLAH C.C. her mümin kardeşime okumayı nasip etsin inşallah
Vesile olup bize ulaştıranlardan ALLAH C.C. razı olsun

m.ali
07.4.2016
em ebremü duasını üzerine 3 defa okudum 4,5 günde kayboldu.orta parmağımda ve ufaktı.

ehgf
07.4.2016
bence çok etkili ve dendedim başarılı çıktı

selin
07.4.2016
Bugün din yazïlïm var arkadaşlar dostlar kardeşler lütfen
bana dua edebilirmisiniz

Musa
07.4.2016
Kalpten bi kere okuyun Allah kabul eder ins

Faruk
07.4.2016
Admin sana sesleniyorum amenerasulu dua degil dua yazmayin millet yanslis anliyor

mustafa özdemir
06.4.2016
Rabbi edhılni müdhalen sıdkın ve ahricni muhrace sıdkın vecal li men ledünke sultanen nasira.

Anlamı: Ya Rabbi Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çıkar. Katından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle.
bu dua bana cok muazzam geldi.paylasandan allah razıolsun

Gerek yok
06.4.2016
İnşallah hepimiz sınavda başarılı oluruz:)

canan
06.4.2016
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun dualarimiz kabul şansımız bol olsun...

M Ali gökbaş
06.4.2016
ALLAH razı olsun faydasını gördük elhamdülüllahii

eslemnurkoc
05.4.2016
Ben daha 12 yasindayimve cok sivilcem var yaniburnumun etrafinda umarim gecer

Berkay
05.4.2016
Yarın din sınavı var inşallah yüksek not alırım amin

ayşe
04.4.2016
ben siğil ilacı kullandım ama geçmedi

eda
04.4.2016
Güzel bir site evim 3 yıldır satılmıyor öneriniz var mı arkadaşlar? Bu site iyi ama ben onu denedim olmuyor...

aysel
04.4.2016
sızde sevdıgınıze kavusmak ıstıyorsanız bu duayı okuyon Allah tum sevdıkerınıze kavustursun Aminn

kamil
04.4.2016
evlenmek istiyorum allahım,hayırlı eşler nasıp et

cevriye
04.4.2016
Oğlumun sınavları için okudum bu duayı sınava girerken de okudum şans duasını hem duanın etkisi hem emeği karşolığında kazandı oğlum sınavını dularınız için sağolun

hasan
04.4.2016
Rabbim hepimizi nazardan korusun bende her gün nazar duası okuyorum bu duayı paylaştığınız ve vesile olduğunuz için tesekkür ederim Allah razı olsun

nilay
03.4.2016
Arkadaşlar şu bir haftadır içimde o kadar kötü bi sıkıntı var ki . Ayrıca benim
içimde er kötü bir sıkıntı olduğunda birisi ölüyor. Yeminle kokruyorum. Ayrıca dersler de bi o kadar içimi daraltıyor. Bu da uyku problemlerine yol açıyor bende. Lütfen bi yardım edin bana

esmayetruk
03.4.2016
ismim garip ama anlamlı inşallah işe yarar

aydan
02.4.2016
Benim kocam alkol duwkunudu.birakmiyor.cok kotu bir durum.men bu duayi kendim okuyucam.cunki o artik weytana telim olmushdur.Inwallah Alla onu haramdan kurtarir.

hayat
01.4.2016
kimseyi sevemiyorum lütfen bir dua eder misiniz hayırlısından teşekkürler
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Nazar Duası, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Kasım - 2017